2021. október 31., vasárnap

Balázsék: semmi konkrét tudásunk nincs a vakcinákról, csak reménykedhetünk, hogy az ország vezetői "nem akarják kinyírni a népet"

Egy még mindig igen aktuális témát boncolgatnak az amúgy nem túl észlény, a székelyektől csúfosan megfutó Balázsék  egy régebbi rádióműsorukban dr. Duda Ernővel, nevezetesen a virusst és a "járványt". 

A beszélgetés a 7. perctől válik érdekessé, Balázs kérdésére Dr. Duda Ernő egyértelműsíti, hogy a klinikai kísérletekről semmit nem tudni, főleg azok 3. fázisáról, és leszögezi, hogy az egyedüli érv a "vakcinák" mellett az, hogy az ország vezetői azt mondják, bízni kell bennük, és az ország vezetőiről "nyilván nem feltételezhetjük", hogy "ki akarják nyírni a népet."(sic.)


(kép forrása: Szilvási Éva Facebook profilja)

Szerk. megj.: Az eugenikus, folyton a népességcsökkentésről és a halálpanelekről témázó, több országban emberiesség elleni bűncselekményeket elkövető Bill Gatesről sem szabadna ilyent feltételezni? Csak mert az övé a WHO, és a magyar kormány azért hirdetett pandémiát, mert a WHO kiadta rá az ukázt, és nem azért, mert bármely esetszám azt indokolta volna. 

Kapcsolódó:


Balázsék:3 - Kérdések a covid oltással kapcsolatban? Válaszol Duda Ernő immunológus professzor (soundcloud.com)

Országos tisztifőorvos: a járványküszöb irreleváns, ha már van két összefüggő eset, az járvány. Egyébként meg a WHO mondta ki, hogy járvány van, nem magyar egészségügyi hatóság. (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Védi a gazdit az ügyészség. Szerintük azért nem népirtásra való előkészület Bill Gates beszéde, mert 20 percből mindössze 3-at beszélt népességcsökkentő terveiről, egyébként meg nem is hatáskörük. (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nyertek azok a székelyek, akik nem látják szívesen Sebestyén Balázst Székelyföldön! (szekelyszonline.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése