2021. október 29., péntek

A 4 millió magyar oltatlan ügye "nem fér be" Márki Zaj Péter kampányába

Minden jel arra mutat, hogy Márki Zaj Péter miniszterelnök-jelölt nem lesz konkurrencia Toroczkai Lászlónak, ami a több, mint 4 millió magyarországi oltatlan állampolgár megszólítását illeti a jövő évi választások során.

Tudniillik meghívtam Márki Zaj Pétert, nyilvánosan, a youtube csatornámon közzétett videóban (és e-mailben is), az október 23-án a volt ausztrál nagykövetség elé szervezett, Újvilágrend elleni tüntetésemre, a videómban Márki Zajt egyértelmű állásfoglalásra szólítottam fel, ami az oltatlanok ellen a kovidfasiszták által az elmúlt lassan két évben elkövetett emberiesség elleni bűncselekmény-sorozatot illeti. 

 

Azonban, az mellett, hogy nyilván semmilyen választ nem kaptam a meghívásomra, a több, mint húszezer tagot számláló "Márki Zaj Péter támogatói" elnevezésű Facebook csoportba az adminok nem engedték be a videót sem, arra hivatkoztak, hogy "ez sajnos nem fért be".

A 4 millió magyar oltatlan ügye nem fér tehát be Márki Zaj Péter kampányába. 



Ezzel szemben Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom Párt miniszterelnök-jelöltje elég egyértelműen szólította meg az említett választói réteget október 23-i, a Corvin közben a Mi hazánk által szervezett ünnepi rendezvényen.

 

 


Kapcsolódó: 

Az Újvilágrend ellen és az ausztrál ellenállás mellett tüntettek október 23-án - beszámoló, fotógaléria (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése