2020. március 23., hétfő

Helyreigazítás az "Ok. Hazudnak nektek. Mindenki. Évek óta több ezer, akár több tízezer ember halhat meg influenzában, csak Magyarországon. Mégis a spanyolnátha óta csak az idén van víruspánik. Mert gerjesztik. Bill Gates, a média és a politikusok. Meg ti magatok." című bejegyzésemhez.

"Ok. Hazudnak nektek. Mindenki. Évek óta több ezer, akár több tízezer ember halhat meg influenzában, csak Magyarországon. Mégis a spanyolnátha óta csak az idén van víruspánik. Mert gerjesztik. Bill Gates, a média és a politikusok. Meg ti magatok." című írásomban tévesem adtam meg az influenzaszezonban, influenzában elhunytak számát. A szám nem egyértelmű a hivatkozott index.hu cikk szerint, hanem a 2014-es összhalálozás és a 2015-ös összhalálozás közötti kiugró különbség csak összeköthető az influenzával (Wéber András, a Központi Statisztikai Hivatal demográfusa szerint a tetőző influenza-szezon játszhatott ebben szerepet). 

Az előző posztban közzétett információk pontatlanságára egy ismeretlen nevű hozzászóló hívta fel a figyelmemet az előző posztom alatt.





Kapcsolódó:
Ok. Hazudnak nektek. Mindenki. Évek óta több ezer, akár több tízezer ember hal meg influenzában, csak Magyarországon. Mégis a spanyolnátha óta csak az idén van víruspánik. Mert gerjesztik. Bill Gates, a média és a politikusok. Meg ti magatok. (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése