2020. március 21., szombat

Petíció az 5. generációs vezeték nélküli hálózat, azaz az 5G teljes felszámolásáért Magyarországon

A peticiok.com oldalon indítottam el egy online petíciót annak érdekében, hogy az 5. generációs vezeték nélküli hálózat, azaz az 5G teljes felszámolásra kerüljön Magyarországon.

Természetesen a cél a világ megszabadítása lenne ettől a tehnológiai formától, de egyelőre Magyarországra, szűkebb hazánkra koncentrálunk.

A petíció nem a leghatékonyabb civil ellenállási forma, én magam már gyűjtöttem aláírást ezen a felületen, az kinyomtattam és el is küldtem magyar hatóságnak, azóta sem érkezett rá semmilyen válasz.

Mindenesetre egyelőre, gyakorlatilag karanténban nincs hatékonyabb eszköz a figyelemfelkeltésre. A petíció célja tehát a téma közéletben való tematizálása. Pro és kontra érvek ütköztetése, a felszámolás mellett érvelők egymással való megismerkedése, és munkájuk összehangolása.

Okok:

1. a koronavírus járvány. Noha az 5G hálózat és a koronavírus ki, vagy berobbanása közötti összefüggést összeesküvés-elméletnek lehet tekinteni, mivel arra egyértelmű tudományos bizonyíték nem került a közvélemény elé, de olyan van, hogy ÓVINTÉZKEDÉS. Ettől hangos ma a világ. Karanténok, kijárási tilalmak, határok hermetikus lezárása, boltok munkaidejének lerövidítése, üzletek, gyárak bezárása, teljes leállás. Ezek is mind-mind óvintézkedések, arra alapulnak, hogy segítségükkel a vírus terjedése megállítható.

Ugyanilyen érvelés alapján, mivel az 5G esetében FELMERÜLT A GYANÚ, hogy köze lehet a járványhoz, az élet megóvása érdekében azonnal fel kell számolni. Nem életről, hanem egy tehnológiai invencióról, egy szolgáltatásról van szó. NEM LÉTFONTOSSÁGÚ.

2. az 5G a globalista világelit csúcsterméke. Ha mi, a bolygó lakossága, lemondunk a szabadságunkról, a munkánkról, az életünkről, hogy a vírus terjedését megakadályozzuk, akkor a globalista elitnek is ADNIA KELL VALAMIT. Az 5G-t kérjük.



És a petíció linkje:
Az 5. generációs vezeték nélküli hálózat, azaz az 5G teljes felszámolása Magyarországon (peticiok.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése