2020. március 26., csütörtök

Kihívom Bajnát

"Sziasztok! A tegnap adminisztráció felkérést kaptam Csibi Barnától a "Székely vagyok, mert annak is vallom magam" csoportba és mivel Orbán Viktor elveit támogatom és nem kampányolok a mostani "maradj otthon" koronavírus intézkedései ellen, ezért Barna vissza vonta a felkérést.

Csibi Barna egy facebook provokátor, aki mindenkit mindenkivel uszítani akar... így érzi jól magát!

Szóval ha mindenki elővigyázatos és betartja a szabályokat akkor ő már egyből át áll a vírus oldalára és olyanokról beszél, hogy nem kell komolyan venni az egészet, ne legyenek tilalmak stb.

Nagyon zavarja az Orbán Viktorról szóló posztjaim...pont mint Gyurcsányék most a stadion témával próbálja támadni Orbánt.

Barna olyan, mint a baloldal! Mindenkit kritizál és mindenkibe hibát talál... ha magyar világ lenne akkor neki az nem tetszene éppen. Sokan az ilyen viselkedései miatt feltételezik, hogy szekus vagy a titkos szolgálat embere!

Tagja volt a Hatvannégy Vármegyének, a Székely Gárdának, a Székelyek Világszövetségének és a Székely Leszek 2021 Mozgalomnak is, de sehol nem állta meg a helyét... mindenütt pont az ilyen provokátor viselkedései miatt lett belőle elegük az embereknek.

Egy közösen kitalált akciónk is volt a cég tábla kommandó, viszont ott is az lett volna a lényeg, hogy az ő neve villogjon. Én nem ilyen vagyok! Ha valamit teszek a közösségért teszem és nem azért hogy a nevem futassam. Szóval ezután semmilyen provokációjára nem reagálok és telyesen elhatárolódok tölle!

És minden csoportból kilépek, amit ő kezel: - Székely vagyok, mert annak is vallom magam - Székely Nemzetgyűlés - Székely Köztársaság Továbbra is vannak terveim, akcióim, amiket meg is fogok valósítani Székelyföldért. Én itthon harcolok és nem más országból uszítom a népet egymásnak! Egy magyarországi rendezvényen bohóckodás kikiáltani a Székely Köztársaságot, ahogyan Barna tette... jöjjön haza és itthon a szabadság téren kiáltsa ki! Összefogás! Ez kell legyen a székelység jelszava, ha székely jövőt akarunk! 👊"

Ezt posztolta ki a minap Bajna, aki magát a "székely nép hangjának" szereti nevezni.

És ez a válaszom:





Kapcsolódó:
Szabad Magyarország, nem a kijárási tilalomra!(ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése