2020. november 23., hétfő

Müller Cecíliát névnapja alkalmából megleptem egy ... közérdekű adatigényléssel

Közérdekű adatigénylésben fordultam az országos hisztifőorvoshoz, Müller Cecíliához a tegnap, november 22-én, Cecília napján . Adaigénylésemben márciustól októberig a hónap utolsó napján a koronaexoszóma diagnosztizálására elvégzett PCR tesztek száma iránt érdeklődök. 

Közérdekű adatigénylésem annak a mozgalomnak a része, amelynek keretében bárki fordulhat az országos hiszti (izé, tiszti) főorvoshoz közérdekű adatigényléssel, és kikérhet néhány idei dátumon végzett PCR teszt számot, amit a végén összesítve le tudjuk ellenőrizni, hogy vajon tényleg csak a naponta végzett PCR tesztek számától függ-e az új koronaexoszómával diagnosztizáltak napi számának növekedése vagy csökkenése. 





A mozgalom azt követően indult, hogy Müller Cecília elutasította az idei évre, napokra lebontva az új koronaexoszómára végzett PCR tesztek számát kikérő közérdekű adatigénylésemet, és nem közölte a kért adatokat.

   

Kapcsolódó:

Na ez eddig a legmeredekebb - Müller Cecília szerint az, hogy mikor hány agybafelnyúlós PCR tesztet végeznek a kuvikk ürügyén, nem hozzáférhető közérdekű adat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése