2020. november 25., szerda

Nem ugatok, harapok. Panaszt tettem az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, mert Majka nyilvánosan lehülyézte a zombioltás-elleneseket

Panaszt nyújtottam be az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, mert Majoros Péter, alias Majka a nagy nyilvánosság előtt, a saját youtube videómegosztó csatornáján nyilvánosan a világ legnagyobb hülyéinek nevezte az oltáselleneseket a médiakovid - politikai vírus jelenség kapcsán, valamint börtönbüntetéssel fenyegette őket. 


Álláspontom szerint ez a magatartása kimeríti a 2003 évi CXXV. törvény 10. § (1) pontja szerinti zaklatás szabálysértésének tényállását a 2003 évi CXXV. törvény 8. § i), j) pontjaiban meghatározott tulajdonságokkal összefüggésben, világnézeti meggyőződés és az egészségügyhöz kapcsolódó vélemény alapján tanúsít az emberi méltóságot sértő magatartást, amelynek célja és hatása a világnézetükből fakadóan és/vagy egészségügyi meggyőződésükből adódóan oltásellenes személyek megfélemlítése, ezekkel szemben ellenséges, megalázó, megszégyenítő vagy támadó környezet kialakítása.

Saját magamat kifejezetten oltásellenesnek határozom meg, mivel a nátha ürügyén az emberiség milliárdjainak génmódosító vakcinát a testébe juttatni szándékozó világméretű kampányt is, és magát a rekordidő alatt kifejlesztett, hosszú távú, 5-10 éves mellékhatásaira egyáltalán nem tesztelt és génmódosító tehnológiájú, nukleinsav alapú vakcinát is teljes mértékben elutasítom, és azt tiltott emberkísérletnek és emberiesség elleni bűncselekménynek tartom. 

Panaszomban a Kúria Kfv. III. 37.848/2014/6. számú ítéletére is hivatkozom, amelyben a Kúria fenntartotta a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 20.K.33.988/2013.10.sz. ítéletét dr. Répás József felperesnek az Egyenlő Bánásmód Hatóság közigazgatási határozatának tárgyában hozott határozata felülvizsgálati perében. 

Dr. Répás József polgármesternek nyilvános rendezvényen való, a roma etnikumot sértő megnyilvánulásait nem magánvéleménynek, hanem zaklatásnak minősítette végül a Kúria is. Ugyanígy, Majoros Péter, azaz Majka nagy nyilvánosság előtti megnyilvánulásai sem tekinthetőek magánvéleménynek, mivel az illető személy ismert szórakoztatóipari szolgáltató, és a véleménye nagyon sokakhoz eljut a médiának köszönhetően. 






Kapcsolódó:

Majka: Az oltásellenesek a világ legnagyobb hülyéi (www.szeretlekmagyarorszag.hu)

Kúria Kfv. III. 37.848/2014/6. számú ítélete (helsinki.hu)

2 megjegyzés:

  1. Szeretném ugyan ezt tenni, elkérhetem a szöveget? Valószínű hasonlót tehetnénk Dr. Gődény érdekében is. Köszi ha megkaphatom

    VálaszTörlés