2024. szeptember 26., csütörtök

A Plandémia Mozgalom oldaltámadást indított kötelező gyerekoltás témában

Emberiesség elleni bűncselekmény előkészítésének gyanúja miatt tettem feljelentést a fertőző betegségek és járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről szóló 18/1998. (VI.3) NM rendelet 5. cikk (1) pont miatt, amely a kötelező gyerekoltásokat írja elő.


Rövid feljelentésem alapérve a 39/2007-es Alkotmánybírósági Határozat 4.2.1, amely kimondja, hogy a védőoltások nem veszélytelenek és akár halálhoz is vezethetnek, a kötelezővé tételük felelőssége pedig az államé. 

A Btk. az emberiesség elleni bűncselekményt a 143. §-ben határozza meg, minket ezúttal az (1) b) pont érdekel, amely kimondja: 

“143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként 

 b) a lakosságot vagy annak egy részét olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, 

bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő."

A feljelentésben rögzítettük, hogy a kérdéses, igen súlyos bűncselekmény minden tényállási eleme megvalósult, a "lakosság egy része" a kiskorúak, a "kényszerítés" a védőoltásra kötelezés, a kényszerített "életfeltétel" maga a védőoltás, és a védőoltás következményeivel való együttélés, a "pusztulással fenyegetést", azaz a pusztulás lehetőségét a védőoltás következtében maga az Alkotmánybíróság bizonyítja a 9/2007-es Alkotmánybírósági Határozat 4.2.1.-ben.  

A lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadást a Btk. a 143(3) § (3) pontban határozza meg a következőképpen: 

"E § alkalmazásában polgári lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadásnak minősül minden olyan magatartás, amely magában foglalja az (1) bekezdésben írt cselekmények polgári lakosság elleni sorozatos elkövetését, egy állam vagy szervezet politikájának végrehajtása vagy elősegítése érdekében." 

Azaz ezeknek a tényállási elemeknek a megvalósulásához az kell, hogy a cselekményt egy állam vagy szervezet kövesse el (ez adott, a rendeletet az egykori Népjóléti Minisztérium adta ki), valamint kell egy sorozatosság is, ez is bizonyított, mert a rendelet nem egyszeri kényszeroltást ír elő, hanem periodikusan ismétlődő, sorozatos kényszeroltást. 






A feljelentéssel annak a Mihalik Angelika és Dr. Pál-Szántó Ágnes által képviselt 13 éves magyar kissrácnak kívánunk segíteni, aki szembeszállt a magyarországi oltásterrorral, és eldöntötte, hogy nem kívánja felvenni a Hepatitits B injekciót, amit kötelezően előírt számára a rendszer. 

Kapcsolódó:

Nem érdemel méltánylást a gyerekek élethez való joga Hüllő Cecíliáék ügyvédje szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A 21. századra elértük, hogy már nem is titkolják, hogy a gyermekeket megfosztották az élethez fűződő joguktól (angelikamihalik.substack.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése