2019. december 12., csütörtök

Újabb és újabb célpontokat azonosított be a cégtábla kommandó

A fogyasztókkal való reklám jellegű vagy tájékoztató kommunikációjában a magyar nyelv használatának teljes vagy részleges mellőzése miatt a csíkszeredai nemzeti rapper, Bajna ezúttal az Elko Computer Shop Gál Sándor utca 7 alatti üzletét, a Márton Áron utca 22 alatt található Stanleybet fogadóirodát, a Temesvári sgt. 33 alatti Trivet Com állatgyógyszertárat valamint a Decemberi forradalom utca 22 alatti Euro Ins Biztosító ügynökséget támadja.  

A Székely leszek 2021 Mozgalom csíkszeredai szimpatizánsa a polgármesterhez fordult egy újabb figyelemfelhívó levélben az etnikailag hárányosan megkülönböztető és építkezési szempontból is kétes legitimitású reklámtáblák és vitrinsorok ügyében. 




Alább a szabálysértő csíkszeredai cégtáblák és céges vitrinreklámok:






Bajna egyúttal a csíkszeredai fogyasztóknak is üzen, akiket zavar a kereskedelmi egynyelvűség térhódítása Csíkszeredában, hogy a Székely leszek 2021 Mozgalom Facebook csoportjaiban és oldalain is, de a tagok és szimpatizánsok felé is, ahogy Bajna felé is személyesen lehet közvetíteni fénykép formájában a Csíkszereda közigazgatási területén rögzített hasonló visszaéléseket. 

Aki pedig személyesen is ki akarja próbálni a civil jogvédelmet, az a levelet is letöltheti, és saját adatokkal módosítva személyesen is résztvehet a cégtábla kommandóban. 




Kapcsolódó:
Cégtábla kommandó - ismét lecsap Csíkszeredában (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése