2021. március 29., hétfő

Most éppen Káslert nyaggatom, hogy amúgy a maszk vitt-e le esetszámot az elmúlt egy évben, ja és van-e benne fonálféreg

Közérdekű adatigénylésben fordultam az Emberi Erőforrások Minisztériumához (ezt a nevet valószínűleg a Mátrixból kölcsönözték), amelyben több kérdést tettem fel az orrot és szájat eltakaró, a lakosságra erőltetett újvilágrend álarcokról érdeklődve.

Kértem, hogy az egy előző levélben közölt 171, a maszkokra vonatkozó tudományos tanulmány közül pontosítsák azt, amelyik esetleg olyan kísérletre vonatkozna, melyben maszkot viselő és maszk nélküli csoportot vizsgáltak azzal kapcsolatosan, hogy milyen arányban kapnak el légúti betegségeket.

Kérdem azt is, hogy van-e adat, amely azt igazolná, hogy a maszkokon kívüli szabad levegő minőségével megegyező a maszkok alatt is a levegő minősége, oxigén, széndioxid tartalmát, nedvtartalmát és mikroorganizmus tartalmát tekintve. 

Az iránt is érdeklődök, hogy van-e adat arról, hogy a maszk viselése nem okoz oxigénhiányos állapotot, rossz közérzetet, fejfájást, koncentrációképesség csökkenést, egyéb egészségügyi panaszokat.

Kérdem, hogy van-e adat az EMMI birtokában arról, hogy a maszkok alatti nedves, zárt térben nem szaporodnak el mikroorganizmusok, amelyeket belélegezve egészségügyi problémáink támadhatnak. 

Az is érdekel, hogy amióta kötelezik az álarcok használatát, volt-e magyar területen olyan eset, hogy ez az intézkedés az újnátha esetszámok csökkenését eredményezte volna.

És végül afelől kérdezősködök, hogy van-e adatuk arról, hogy a maszkok tartalmaznak-e Wuchereria bancrofti nevű parazitát, azaz fonálférget.



Kapcsolódó:

"Evidencia", hogy a korlátozások a kamukuvikk "terjedését" akadályozzák, nagyképűsködik az EMMI. Azaz nincs rá semmiféle tudományos bizonyíték.(ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

A nyolcadik utas - cseh videók arról, hogy mit tartalmaznak a jó kis kék maszkjaink - Frissítve (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése