2022. szeptember 6., kedd

Arról érdeklődök a KSH-nál, hogy az általuk közzétett 24838 "Covid19"-es elhunytból hányan szenvedtek pl. motorbalesetet

Ügyfélkapun keresztül benyújtott közérdekű bejelentésben fordultam a Központi Statisztikai Hivatalhoz, amelyben az iránt érdeklődök, hogy az általuk idén augusztus 31-én közzétett statisztikai adat, miszerint 2021-ben ún. "Covid19" halálozási okkal 24.838 személy hunyt el Magyarországon, mennyire hiteles statisztikai adat.

A statisztikai adat forrását kérem, valamint azt, hogy ezt a halálozási okot minden egyes esetben alá is tudják-e támasztani kórbonctani jegyzőkönyvvel.

Továbbá azt is kérem, hogy tájékoztassanak, ebből a 24.838 elhunytból hány esetben szenvedett az elhunyt rosszindulatú daganatban, heveny szívizomelhalásban, agyérbetegségben, májbetegségben, egyéb ischaemiás szívbetegségben, hörghurutban, tüdőtágulatban, asztmában, hány esetben szenvedett motorosjármű balesetet és hány esetben vetett véget önkezével életének (és számolták pofátlanul a kovidosok közé mégis).

Természetesen a 2012. évi II.sz. tv.-t is említem nekik a szabálysértésekről, és kifejezetten annak 175/A. cikkét a hamis statisztikai adatszolgáltatásról. 



Kapcsolódó:

2021-ben vezető halálokká lépett elő az ún. "Covid19" a KSH szerint, az oltás évében háromszor annyian haltak bele, mint 2020-ban, oltás nélkül (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése