2023. július 28., péntek

Sajnos a lázadó Sinead O'Connor is bedőlt a kovidpropagandának, minimum kétszer oltatta magát - 56 évesen hunyt el

A New York Post egyik cikke is erről tanúskodik, de tényellenőrző oldalak is megerősítik, Sinead O'Connor minimum két COVID injekciót kapott. 

A lapok O Connor egy azóta törölt twitter bejegyzésére hivatkoznak, amelyben az énekesnő azt posztolta a közösségi oldalon, hogy az akkor még életben lévő, azóta sajnos szintén elhalálozott fiával együtt volt felvenni a második injekcióját (a tweetből nem derül ki egyértelműen, hogy csak ő, vagy a fia is felvette az injekciót).



Az újvilágrend tényellenőrei természetesen nem győzik hangsúlyozni az énekesnő esetleges kábítószerfüggőségét és öngyilkosságra való hajlamát, mint a halál más lehetséges okait az injekciókon kívül, de abban nagyon hasznosak, hogy ők maguk erősítik meg az oltottság tényét, és nekünk most más nem is kell. 

A napokban elhunyt, konkrétan angyali hangú ír (de nem katolikus, hanem muszlim hitre tért) énekesnőt a Nothing compares 2 you című dala tette világhírűvé (a hivatalos youtube videoklip például 408 millió megtekintésnél jár), és volt egy botránya, amikor egy műsorban szétszaggatta a pápa fotóját, és azt fűzte hozzá, hogy "Harcolj az igazi ellenséggel". 




Kapcsolódó:

Did Sinead O’Connor Die Suddenly From Vaccine / Suicide?! (techarp.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése