2022. július 24., vasárnap

Jó nyomon járunk - a kormányzati propaganda a hamis pandémia alatt megszokott laposföldezéssel és konteósozással próbálja hitelteleníteni a JEG elleni harcot

Az origo.hu portál cikke számol be Győrffi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke álláspontjáról, ami a jégkármérséklő rendszer (JEG) és az elképesztő idei aszály közötti összefüggést illeti. 

A NAK elnöke a hamis pandémia alatt megszokott klisékkel illeti azokat az embereket, akik összefüggést vélnek felfedezni az egész országban kiépített ún. jégkármérséklő rendszer, vagyis a JEG és az országban kialakult brutális aszály között. Győrffi Balázs ostobáknak, laposföldhívőknek, konteósoknak, hályogkovácsoknak és hobbimeteorológusoknak nevei ezeket az embereket.


Győrffi legerősebb érve az ún. "pecsétes papír", amit "szakember" állított ki, de hát láttunk mi már karón varjút az álpandémia alatt, és tisztában vagyunk vele, hogy az ilyen "szakemberek" között elég reális az esély, hogy olyan, a lelküket eladó gazemberek is vannak, akik simán kiállítanak bármilyen pecsétes papírt bármiről és annak az ellenkezőjéről is. 


Megállapítható a tervezettség is, ugyanis a cikkből kiderül, hogy a JEG készülékeket üzemeltető személyeket gyakorlatilag közfeladatot ellátó személlyé léptették elő, így biztosítva számukra különleges jogi védelmet már jó előre.

Azaz a kormányzat fel van készülve arra az eshetőségre, hogy az illető személyeket esetleg atrocitás éri, ahogy ez meg is történt, dühös gazdák megfenyegettek több ilyen "közfeladatot ellátó" személyt, aki JEG talajgenerátort üzemeltetett. Felvetődik a kérdés, hogy ha a JEG-nek valóban nincsen semmilyen negatív következménye, akkor mégis mitől féltették a JEG generátorokat üzemeltető személyeket annyira, hogy már jó előre bebiztosították számukra a különleges jogi védelmet?


Szerk. megj.: az utóbbi két esztendő megtanított arra, hogy az "ostobák", a "konteósok", a "laposföldhívők" azok, akik nem dőlnek be az újvilágrend kormányok népirtó programjának és éppen ezért nagyobb valószínűséggel maradnak életben, mint a kormányzat intézkedéseit csipetnyi kétely és gyanakvás nélkül bekajáló birkák. Az, hogy annak ellenére, hogy az aszályért a JEG-et hibáztató eszmék nem nyertek olyan ismertséget a lakosság körében, ami ezt indokolná, a kormányzat mégis ilyen szinten kezdett hiteltelenítő propagandába, azt mutatja, hogy a vártnál hamarabb rátapintottunk a lényegre, megsejtettük az aszály mögött álló valódi, mesterséges okokat. 

Kapcsolódó: 

Laposföldhívők, hályogkovácsok állnak a jégkármérséklőt üzemeltetők halálos fenyegetésének hátterében (origo.hu)

Közérdekű adatigénylésben fordultam az Agrárminisztériumhoz, hogy szerintük a JEGER okozta-e az idei aszályt, mert egy 2018-as hírtévés hír szerint bizony képes rá (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Megfutottak a globalisták, leállították a talajgenerátorokat, visszatért az eső - a mesterséges aszály okozta kárt az Agrárügyi Minisztériumon kéne behajtani (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése