2022. július 25., hétfő

Tedros, Szijjártó barátja, a tigrinya terrorista úgy döntött, hogy a majomhimlő a legmagasabb szintű világméretű egészségügyi veszélyhelyzet


A nem a lakosság által választott billgates kutya, az "Egészségügyi Világszervezet (WHO)" elnevezésű nemzetközi biológiai terrorszervezet vezére, a Tedros Gerbeyesus nevű szemita terrorista elmondja, hogy ő, egy személyben döntött úgy a minap, hogy a soha senki által nem látott, nem tapasztalt ún. "majomhimlő" elnevezésű újabb kamu betegség világméretű egészségügyi veszélyhelyzetet jelent.  



(videó forrása Biró Éva Facebook oldala)

Csak emlékeztetőül, 2020 január 30-án a COVID-19 elnevezésű kamu betegségről is ugyanezt állította nyilvánosan ugyanez a nemzetközi terrorista, és mindössze másfél hónapra rá elkezdődött az emberiség eddigi történelmének egyik legsötétebb, világméretű egészségügyi fasiszta, emberi faj-gyilkos diktatúrája. 

Kapcsolódó:

Szijjártó máris a WHO kezébe adná a magyar járványkezelést, hadd kényszeroltsák le a magyarokat feketehimlővel, a terrorista Tedros is a barátja (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

A WHO nevű globalista terrorszervezet ellen tüntettek a magyarok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Globális egészségügyi vészhelyzetet hirdetett a WHO a majomhimlő miatt (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése