2024. április 18., csütörtök

A 2021-es év "Covid" orvosa is Magyar Péterék EP jelöltlistáját díszíti


Tőrőlmetszett oltásfasiszta is szerepel a Tisza párt EP parlamenti képviselői listáján, hogy melyik helyen, arról állítólag online szavazás dönt majd. Egyes médiaorgánumok egyenesen a legismertebb arcnak tartják az ex-fideszes renegát Magyar Péter új pártjának EP listájáról ezt a figurát, a Kulja András nevű "doktort", aki 2021-ben, a tomboló oltásfasiszta terror alatt a Mengele díjjal egyenértékű "az év Covid orvosa" címet is elnyerte.

Az oltásfasiszta "doktort" sokat szerepeltették a hamis járvány alatt, egy videóban például jó néhány oltásfasiszta álhírt elpufogtatott az ürge, ilyeneket, hogy akik megkapják az oltást, azok akár 4-5 évig is védettek az ún. "koronavírus" ellen (ehhez képest már 2021 végére javarészt az oltottakat diagnosztizálták a kamunáthával), meg hogy a méreginjekciók nincsenek kísérleti fázisban, hanem a legszigorúbb kísérletekkel vizsgálták ki azok mellékhatásait (na ja, azért volt csak veszélyhelyzeti engedélye a sok trutyinak), és persze a kimaradhatatlan idézet Anthony Faucitól, hogy a méreginjekciók teljesen "hatékonyak és biztonságosak". 

Annyit azért kikotyogott a "doktorunk", hogy szerinte az informatika és a mesterséges intelligencia is sokat segített abban, hogy ilyen gyanúsan gyorsan lettek kifejlesztve ezek a szutykok, ja és a másik áljárvány, a H1N1 tapasztalatai is.

         

Az egyedüli jó hír a fickóról az, hogy hálistennek beoltatta magát legalább háromszor, úgyhogy nála is ketyeg a vekker, talán icipicivel gyorsabban is, mint az oltásellenes konteósoknál, akiket ugye a cimborája, Magyar Péter is említett


Kapcsolódó:

Vakcina: kevesebb mellékhatás, több haszon (index.hu)  Betérdelt Müller Cecília - a NAIH nyomására kénytelen-kelletlen kiadták a tavalyi évre a kovid fertőzöttek számából az oltottak számát, napi bontásban (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése