2024. április 9., kedd

Okos városokat akar Magyar Péter? Az egyik EP képviselőjelöltje, Tarr Zoltán mindenesetre igen

Már éppen dicsérni akartam a baloldal által pajzsra emelt, amúgy teljesen ismeretlen új arcot, Magyar Pétert, amiért karakánul kiállt a NER által kirúgott Tarr Zoltán bajtársa mellett, megtéve őt, legalábbis egy facebook posztban, az új, születendő pártja EP képviselőjelöltjének, mikor Tarr Zoltán életrajza vázolása közben egy mondat eléggé mellbevágott.

Tarr Zoltán volt ugyanis az egyik alkotója az első magyarországi okos város stratégiának. 



Az okos városok a globalista agenda, az újvilágrend része, a Klaus Schwab féle Világgazdasági Fórum egyik vesszőparipája, lényege, hogy a környezetszennyezés ellen úgy lehetne védekezni, hogy az embereket 15 perces, ultradigitalizált és informatizált városokba zárnák, ahol minden, ami az életükhöz szükséges a globálfasiszták szerint, az 15 percnyire van, elejét véve ezáltal a közlekedésnek, mint a szennyezés egyik fő forrásának, a globalisták szerint persze. 

A 15 perces városok teljesen digitalizáltak, mesterséges intelligenciával, kamerarendszerekkel, drónokkal, robotkutyákkal (akár robotrendőrökkel), hogy egyáltalán ne lehessen a határaikat elhagyni. Na egy ilyen "fejlesztésbe" fogott ez a Tarr Zoltán, akit Magyar Péter futtat. 

Kapcsolódó:

Nemcsak okos lehet egy város, hanem 15 perces is (gazmag.hu)
Our Alliance is creating smart city governance (weforum.org)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése