2024. április 15., hétfő

Nincs több kérdésem - Magyar Péter szerint a mi véleményünk "oltásellenes konteó" és Oroszország az "agresszor"

Toroczkai Lászlónak a Magyar Péter esetleges deep state kötődéseit kielemző videójára Magyar Péter a Facebookon reagált, lazán oltásellenes konteónak nevezve Toroczkai feltételezéseit és elemzését.



Péter azt állítja, hogy nem ismeri például Karikó Katalint vagy Duda Ernőt, akiket Toroczkai említ, Magyar Péter esetleges globalista kapcsolatait elemezve. Nos, Péter, akkor nem tudjuk, te milyen filmet néztél az utóbbi években, ha ezeket a neveket nem ismered. 

Úgy gondolom, hogy az oltásellenes front számára ez az információ elég is, egyrészt egyértelműen kiderült, hogy Magyar Péter oltásfasiszta, másrészt vagy annyira bamba, hogy nem ismeri a legtöbbet promózott oltásfasisztákat sem (ebben az esetben egyáltalán mit keres a politikában), vagy csak átver és terel, mindkét esetben levonható a következtetés, vagy ostobaságból, vagy direkt, de Magyar Péter nem velünk van, hanem Schwabékkal. 

És ehhez hozzávehetjük az ukrán-orosz proxi háborúhoz fűzött fakocka egyszerűségű, és persze igen ostoba véleményét is, amit szintén kiposztolt a Facebookra, és amely szerint Oroszország az agresszor, mert ő támadott és Ukrajna az áldozat, mert őt támadták meg. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanezen logika mentén az első világháborút követően Romániát, Szerbiát, Csehszlovákiát és Ausztriát is agresszornak tartja-e Péterünk, elvégre ők is támadó háborút indítottak, ráadásul pont hazánk ellen. 

Arra is kíváncsi vagyok, egyáltalán hallotta-e azt Péter, hogy a Krímen, a Donbászban és számos más ukrán területen orosz nemzetiségűek laknak és nem ukránok? Vagy hallott-e példának okáért a népek önrendelkezési jogáról? Érdekli egyáltalán valami ezt a figurát azon kívül, hogy EP képviselő kíván lenni?


Mindehhez még hozzávehetjük azt a nem elhanyagolandó tényt is persze, hogy amíg minket állandóan tilt például a Facebook, különböző túlélési technikákkal tudunk csak a közösségi oldalakon maradni, addig Péternek ilyen gondja nyilván nincsen. 

Kapcsolódó:

Nagy Ervin, Magyar Péter jobbkeze: "Maszkot fel!" (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Magyar Péter egyik Facebook profiljára is ráírtam, lássuk, mit szól az oltásfasizmus bűneihez és a plandémiás szerződéshez (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése