2020. február 3., hétfő

Állni fog a bözödújfalusi rovástábla - ja és kiderült, hogy a Székelyek Világszövetsége nevű gyanús társaság meglovasított bizonyos, a bözödújfalusi templom felújítására szánt adományokat

Átiratban hozta a Székely leszek 2021 Mozgalom tudomására Csibi Attila, Erdőszentgyörgy polgármestere, hogy elfogadja bocsánatkérésünket a székely nép nevében az őt ért rágalmak miatt, amelyeket egy bizonyos Mihály András vagy inkább Mihai Andrei nevezetű, a Székelyek Világszövetsége elnevezésű Facebook csoportot működtető személy terjesztett.

Csibi Attila továbbá tájékoztatott, hogy az Erdőszentgyörgy város birtokában lévő, és a Rovás Alapítvány rovástáblaállítási mozgalmához tartozó bözödújfalusi tábla kihelyezésre és ünnepélyes felavatásra kerül 2020 első negyedévében.

Ugyanakkor arról is tájékoztatott a polgármester úr, hogy a tavalyi Visszhang - Szalmakalap fesztivál elnevezésű rendezvény során eltűntek bizonyos pénzösszegek, amelyeket a Szeretlek Székelyföld Egyesület adományozott a bözödújfalusi templom renoválására az Összetartozás templom projekt keretében, és adott át a Székelyek Világszövetsége csoport tagjainak utalás illetve készpénzátadási jegyzőkönyvvel láttamozott formában , és amelyeket Incze Dániel Hunor, a Székelyek Világszövetsége nevű Facebook csoportot működtető gyanús társaság egyik üdvöskéje felejtett el rendeltetési helyére továbbítani, noha erre ígéretet tett.



Kapcsolódó:

5 megjegyzés:

  1. Mihai Andrei jó kapcsolatokat ápol az MVSz-szel. És ez aggasztó...

    VálaszTörlés
  2. Szokás szerint megy a hazudozás és a félretájékoztatás.... De nincs gond. Remélem ezt az állítást a bíróság előtt is bizonyítod!

    VálaszTörlés
  3. Állandóan csak furcsaságok a SzVSz körül. Meddig tudja még Andrew Michael szívatni a társaságot.
    Ez kezd szánalmas lenni.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Szekus bandával nincs amit kezdeni egyik tagjuk ketyósabb a másiknál. Orbán Viktor miniszterelnök támadásán kívül semmi tevékenység nincs a házuk mögött amióta a volt tagok kiléptek. Sepsiszentgyörgyön amikor az SZVSZ ről beszéltem az volt a válasz mindenkinek hogy egy szekus szervezet. Még az SZNT sem veszi őket komolyan. Hataloméhes Facebook lepcselők.

    VálaszTörlés