2020. december 11., péntek

Úgy tűnik, letérdelt a magyar rendőrség a BLM szimpatizáns Kocsis Cake Oliviónak, és a magyar demokrácia arculcsapásaként elhurcolták dr. Gődényt - én is írtam levelet Polt Péternek, hátha Boldogkői Zsoltot is elhurcolják

A sajtóban megjelent hírek szerint Kocsis Cake Olivio momentumos  parlamenti képviselő írásbeli, Polt Péter legfőbb ügyészhez intézett kérdése után, amelyben az illető a vírus- és járványszkeptikus eszmék elleni fellépés hiányát fájlalta, és miután Polt Péter kinyilvánította, hogy az írásbeli kérdést feljelentésnek értelmezte és továbbította a bűnüldöző szerveknek, a mai napon négy személynél tartottak házkutatást, dr. Gődény Györgynél, dr. Pócs Alfrédnál, dr. Tamasi Józsefnél és dr. Lenkei Gyulánál, illetve dr. Gődény Györgyöt előállították. Valamennyien kritikus hangot ütöttek meg a kormány járványügyi intézkedéseit illetően, valamint az azok alapjául szolgáló egészségügyi szakvéleményeket illetően. 




Az alábbi videóban fejtem ki az ezzel kapcsolatos álláspontomat:

 


A videóban említett közérdekű adatigénylésemben Polt Péter legfőbb ügyész fele az iránt érdeklődöm, hogy a legfőbb ügyész álláspontja szerint kimeríti-e Boldogkői Zsoltnak a COVID vakcinák kötelezővé tételéért folytatott médiapropagandája az egészségügyi önrendelkezési jog megsértésére való felbujtás tényállását, tekintve, hogy ezek a vakcinák az emberi génállomány megváltoztatásával járnak Bill Gates webnaplója szerint is, valamint az 5-10 éves mellékhatásaikat egyszerűen nem tudhatjuk, ezért még 5-10 évig a törvény betűje szerint gyakorlatilag benne vagyunk egy orvostudományi kutatásban. A közérdekű adatigénylés végén közlöm, hogy nyugodtan értelmezheti ezt a kérvényt is feljelentésnek a főügyész úr. 




Két képernyőfotó Bill Gates webnaplója részletével, ahol lelkesen ecseteli, hogy milyen jó is az, hogy az emberi testet gyakorlatilag vakcinaelőállító egységgé alakítjuk a jó kis RNS vakcinákkal:







Kapcsolódó:

Kötelezővé tenné a koronavírus elleni oltást a magyar szakember (infostart.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése