2021. november 1., hétfő

Tüntetés a Magyar Orvosi Kamara előtt Kincses Gyula menesztéséért, a valós párbeszédért, a kovid gyerekoltások ellen, a kötelező kovidoltás ellen

                                 


Aktivisták demonstrációt szerveznek a Magyar Orvosi Kamara elé, a következő közleményt juttatták el hozzám:

"2021 november 15-én a budapest Szondi utca 100 szám előtt, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) előtti közterületen szervezünk tüntetést a Kincses Gyula nevű egyén (a MOK jelenlegi elnöke) menesztéséért, a Magyar Orvosi Kamara etikai megtisztításáért, a tisztánlátó dokikkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen.

Felszólalnak: 

Dr. Tamasi József 

Dr. Pócs Alfréd 

Dr. Ormay Péter 

Dr. Hutvágner Rozália 

Dr. Matyijcsik Sándor 

Dr. Farkas András 

Dr. Forizs Eszter 

Dr. Matejcsik Csaba 

Dr. Tomasovszki László 

Dr. Dolores Cahill - élő bejelentkezés 

Dr. Heiko Schöning - élő bejelentkezés 

A felszólalók névsorát folyamatosan bővítjük az előzetes egyeztetések alapján. 

Kiemelten fontos!

Várunk bátor katona, rendőr felszólalókat, akik nem akarnak kötelező oltást és oltáskárosultakat, hogy elmondják történetüket nyilvánosan. Keresünk elbocsátott egészségügyi dolgozókat, hogy felszólaljanak. 


Terveink szerint a MOK előtti felszólalások után átvonulunk együtt a Magyar Gyógyszerészeti Kamara (1068, Dózsa György út 86b) elé, mert az oltás gyógyszernek minősül és Dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészeti Kamara elnöke is a politika érdekeit képviseli és nem a népét. Értelme lenne a MESZK előtti vélemény nyilvánításnak, de sajnos az túl messze van."

A demonstrációt Noll Szatmári Enikő és jómagam szervezzük. 

Kapcsolódó:

 Kincses Gyula akár valótlanságot is terjeszthetett, de ez nem befolyásolta a "védekezést" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Feljelentették hivatali visszaélésért a MOK-ot, mert nem válaszolt határidőben a tisztánlátó dr. Pócs Alfrédot ért sérelem ügyében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése