2022. február 10., csütörtök

A "Rendszerváltók" azt hazudják, hogy mi, oltásellenesek szerveztünk rájuk február 12-én, a kamionos tüntetést is fikázzák

Az "Oltások után bekövetkező negatív események" nevű, saját adminisztrálású Facebook csoportban lettem figyelmes az alábbi kommentre egy, az ún. "Rendszerváltók" által most szombatra, február 12-re szervezett rendezvény egyik, a csoportba beengedett propaganda videója alatt, a komment egy bizonyos Edvin Ervin Elsneré.


A miheztartás végett, az Oktogonnál kezdődő vonulós oltásellenes rendezvény január 19-én lett bejelentve, még aznap megkaptuk az egyeztetési jegyzőkönyvet is a rendőrségtől, a rendezvényt közzétettük weboldalakon és létrehoztuk az eseményt hirdető Facebook eseményeket. Ezért a január 19 a mi eseményünk hivatalos meghirdetési dátuma. 

Az ún. "Rendszerváltók" pedig egy jóval későbbi dátumon hozták nyilvánosságra a saját rendezvényüket, éspedig február 7-én Bertalan Atilla egy, a youtube videómegosztó portálon közzétett videóban.


Következik, hogy nem mi szerveztünk rájuk, hanem ők ránk. 

Kapcsolódó:

A félművelt Bertalan Atillának nincs ínyére az oltásterror ellenes rendezvényünk, amire rászervezett - élő videóban mondta, hogy nyaljam ki a seggét (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Tüntetés az új honvédelmi törvény és az oltásterror ellen (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 feb 12 (koronaigazsaga.eoldal.hu)

8 megjegyzés:

  1. Még mindig ilyen mélyen vagytok? Még mindig nem világos, hogy a MEGOLDÁS A POLITIKUSBANDA ELTAKARÍTÁSA ÖSSZEFOGÁS ÁLTAL? Ezért nem lesz előrelépés pozitív irányba, mert megy a fikázás, lehúzás, kritizálás ahelyett, hogy örülntek, hogy valaki tesz valamit a jó CÉL ÉRDEKÉBEN! Szégyelljétek magatokat mindahányan!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon érdekes. Gondolom Bertalannak nem olvastál be, mikor élő videóban azt üzente nekem ,hogy nyaljam ki a seggét. Mi rendezvényt jelentettünk be, szervezünk, végezzük a dolgunkat, ha ti is, akkor csá. Ha azonban hazugságokat terjesztetek rólunk, nyilván megvédjük magunkat, és kimutatjuk, hogy hazudtok. Mi ezzel a gond? Azt hazudod, rádszerveztem, bebizonyítom, hogy hazug vagy. Ez nem kritika, ez tény és közérdek, hogy mindenki lássa, ki a hazug.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem, tehát neked csak ez ragadt meg? :-) A körítést is figyelmbe kellene venned, hogy teljes legyen a képlet - de nyilván, ez már derogál... Ajánlom, hallagasd meg azt az ominózus videót... (jaa, azt már nem fogod megtenni). :-D :-P De azért szórd csak a mocskot... kiválóan megy ez sokatoknak sajnos. A február 12 már jóval korábban szervezés alatt volt, meghirdetve is hamarabb volt, nem febr. 7.-én, az más kérdés, hogy a YouTube-ra febr. 7.-én került fel esetleg... Sajnos azt még mindig sokan nem akarjátok megérteni, hogy tüntikézéssel lóf@szt sem fogtok elérni ebben az átkozott diktatúrában! (ezt ennél szebben már nem lehet mondani) A RENDSZERT KELL LECSERÉLNI, nem a KORMÁNYT! Ha a rendszerből kiseprűzik az EMBEREK a politikusokat, akkor minden retardált pLandémiás intézkedésnek és sok egyéb retardált diktatorikus szabályozásnak VÉGE! De ha széthúztok, okoskodtok, acsarkodtok, akkor ennyi erővel akár otthon is maradhattok - mert ezzel is a magyarság vesztét segítitek elő egy covidfasiszta/diktatorikus rendszerben!

      Törlés
    2. Hajrá, seprűzzed, de akkor miért engem oktatsz? Én oktattalak, hogy ez csináld, azt ne csináld? Ügyes vagy, okos, tudod, mi a jó, hajrá toljad. Nyilván nem gondolod, hogy a gurutoknak a videóit nézem, a drága időmet arra vesztegetem. Ami belőle engem érint, azt kiszedem, a többi kuka. Ennyi.

      Törlés
    3. Látod mindenki ezt csinálja csipegeti azt, ami neki ízlik és a nemzet szekere meg marad a kátyúba.
      Az a baj túl nagy az egótok és képtelenek vagytok az alázatra. Ha neked is a nemzet sorsa lett volna az első, akkor félre tetted volna az egódat és átmentél volna rendszert váltani.

      Törlés
  3. Szia, nem tudom mi folyik itt, ki kivel tart, igazad is lehet, mert a széthúzás Hungarikum. Meg sem lepődök mindezen. De biztos te is nézel román oldalakat, ahol egy dolog kitűnik: az óriási összefogás a Gonosz ellen.
    Amin meglepődtem, de tény: az a nacionalista Tirnoveanu, akitől nem számíthatunk semmi jóra, összefogásra szólította fel a magyarokat, hogy hassanak az RMDSZ-es képviselőikre, a náci igazolvány eltörléséért. Hogy aztán békében tovább menjen az egymás anyázása, de a megszokott módon.
    MERT MOST EGY ÓRIÁSI KÖZÖS ELLENSÉGÜNK VAN, AMI A JELENLEGI KORMÁNYZAT! úgy egyben az egész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok. De az együttműködésnek NEM MI VOLTUNK AZ AKADÁLYAI bazmeg, hanem a gurutok. Őt oktassátok, neki írogassatok.

      Törlés
    2. És most elégedetten hátradőlhetsz, megveregetheted a válladat, te voltál a korrekt, igaz magyar, csak a többi, csak a több azok mind tökéletlenek! Miattuk volt!

      Törlés