2022. február 15., kedd

"Kitartunk, nem oltatunk!" - több száz radikális oltásellenes vonult skandálva a Kossuth térre szombaton, többezer mérsékelt "oltásellenes" szájat tátott és ENSZ drónokat várt a Vajdahunyad váránál

Látványos, felszólalókban és programokban gazdag oltásellenes tüntetésre invitálták a Korona Igazsága és a Szent Korona Igazsága telegram és Facebook csoportok az ellenállókat szombaton, február 12-én déli 12.00 órától Budapestre az Oktogonhoz, majd onnan vonulással a Kossuth térre, az Országház elé.


Az Oktogonnál kezdődő demonstráció első felszólalója Ertsey Atilla volt, aki a kabátjára kitűzött hatágú, "Oltatlan" feliratú sárga csillaggal váltott ki nagy médiavisszhangot a kovidfasiszta médiában.


        

13.00-tól vonulással haladtunk át a Kossuth térre, a skandáló tömegben olyan jelszavak hangzottak el, mint "Oltatlan túlélő!", "Kitartunk, nem oltatunk!", "Vedd le a maszkot, Orbán se hordja!", "Ivermektin!", "A média a vírus!", "Kapcsold ki a tévét!", "Pfizer takarodj, vidd magaddal Karikót!", "Égesd el a maszkot!". Táltosdobolás és Bognár Tibor zenés autós felvezetése színesítette a vonulást.


   

    

 A Kossuth téren a felszólalásokat dr. Tamasi József kezdte, az oltatlan ellenállás egyik vezéralakja felhívta a figyelmet a folyamatos utcai jelenlét fontosságára.

   

A Székelyek Világszövetsége elnöke, Orbán Ferenc a székelység önazonosságáért vívott harcát mutatta be, kiemelve az idei évben a romániai népszámlálás stratégiai jelentőségét ebben a harcban, és kérte a székelyeket, hogy ezen a népszámláláson vállalják székely identitásukat. A székelység azért kiemelten fontos, mert 28%-os átoltottságukkal mára ők váltak Európa legátoltatlanabb őshonos népévé, az európai népek génbankjává. 


 

Dr. Turcsányi Zsolt, a Nebántsvirág Egyesülettől arra figyelmeztetett, hogy az oltáspropaganda nem újkeletű, a most kicsúcsosodott oltásterror több évtizedes háttérmunkával lett előkészítve.

  

Király B. Izabella volt országgyűlési parlamenti képviselő elegáns felszólalása: 

  

Dr. Bene Gábor az alkotmányosság körüli vitákról beszélt, kiemelte, hogy jelen helyzetben nincs nagyon, akire szavazni az áprilisi választáson, csakis a Mi Hazánk Mozgalom Párt jelöltjeire, mert ők képviselik leginkább az oltatlan eszmeiséget.

 

Gurabi Ági ellenálló harcias beszédében hívja fel a figyelmet a nyirkai jóslatra, Pió atya jóslatára, ami a magyarokat illeti, és elutasítja a birkaságot, a gondolkodásra képtelenséget, az önvédelmi ösztön hiányát.

      

Szőllősi Ildikó a Nemzetgyűlés fontosságát hangsúlyozta, és leszögezte, hogy a szkíták leszármazottai vagyunk.

   

Cseh Zoltán és Aranyos Noémi, a két veterán tüntető együtt adták elő beszédüket, a résztvevők közül én viseltem még Anonymus maszkot, mert a terv szerint a "V mint vérbosszú" című, a helyzethez igen találó film atmoszféráját kívántuk volna egy performasz erejéig visszaadni, amennyiben a tömegben minél többen viseltük volna azt a maszkot. A performanszunk a nemzetközi Anonymusnak is üzenet, a nemzetközi Anonymus ugyanis még a vírusterror első napjaiban leszögezte a hamis járványról és a globális technokrata, sátáni elitről az álláspontját.

   


Saját beszédemben kiemeltem a népszuverenitás, a nép közvetlen hatalomgyakorlása intézményeinek fejlesztését, konkrétan a népszavazás liberalizálását és digitalizálását, online térbe helyezését, valamint a választások kötelező és nyílt jellegűvé tételét.

 

Szabó Tamás József a Pi kör üzenetét hozta, a Posta Imre féle botrány alakulásáról számolt be tárgyilagosan.

   


Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke is felszólalt a rendezvényen, kiemelte, hogy azért nehéz az egység megteremtése, mert hazugságra, tisztességtelenségre, méltánytalanságra nem lehet magyar jövőt építeni.

 

Tarczy István, aki egy igen jó élő videóban hozta kellemetlen helyzetbe a nagyotmondó rendszerváltó gurut, Bertalan Atillát, szintén felszólalt, hangsúlyozta, hogy a magyarság küldetése az, hogy példát mutasson a világnak.

 

Bognár Tibor is megosztotta gondolatait velünk röviden, felhívta a figyelmet, hogy az oltatlanok vére kincset fog érni a jövőben, és az emberiség túlélésének záloga lehet.

 

V. Kun Sándor jövőkutató lelkesítő beszédében a küszöbön álló aranykor ígéretét hozta.

 

A rendezvényen, mivel a Nemzeti Választási Bizottság és a Nemzeti Választási Iroda álláspontunk szerint elbojkottál minden olyan népszavazási kezdeményezést, amelyet nem Orbán Viktor nyújt be, és ezáltal egy viccé degradálja a népszavazás intézményét, tiltakozásképpen látványnépszavazást tartottunk a következő országos jelentőségű közéleti kérdésekben: 

Akarja-e Ön, hogy Magyarország törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedések esetében tesztelést csak a tünetekkel orvoshoz forduló személyek esetében végezzenek? 

Akarja-e Ön, hogy Magyarország törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus elleni oltottsági állapota alapján senki nem különböztethető meg hátrányosan?



A látványnépszavazáson résztvevők 100%-a (20 személy) utasította el az oltottság alapú diszkriminációt, valamint az új koronavírusnak az influenzához hasonlóan történő tesztelését is 100%-ban (16 személy) kérték. 

A rendezvényen hivatalos népszavazási kezdeményezés benyújtásához is gyűjtöttünk aláírásokat, a fideszes parlamenti képviselőket kívánjuk leoltani kötelezően, 3 oltással, és ellenőrző bizottság előtt. 

Továbbá üzentünk a We Are Human We Are Free ausztrál vírusfasisztaellenes szabadságmozgalomnak is, az általuk kidolgozott, és a világ számos nyelvére lefordított szabadságharcos iránymutató plakát jó nagyméretű köztéri közzétételével.



Köszönjük szépen a szervező csapatnak, a médiánknak, Faltusz Andreának, a hangosítást végző Bognár Tibornak és csapatának, a felszólalóknak és az ország minden szegletéből odasereglett tüntetőknek az élményt. 

Köztéri oltásellenes erődemonstrációnkkal egyidőben a troll, a komoly oltásellenes tüntetésekre rendszeresen rászervező Bertalan Atilla is szervezett rendezvényt a Vajdahunyad váránál, ahol egész napos programként az ő magvas gondolatait lehetett hallgatni, a rendezvényén összegyűlt néhány ezer személy elhitte, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete kiemelten figyeli a rendezvényt és drónokkal fogja megszámolni, hányan vesznek azon részt. A résztvevők száma, ha eléri a 100000-et, akkor már másnaptól végetér a maszkkényszer, a vakcinakényszer és minden visszatér a régibe, ígérte vallásos révületbe esett híveinek Bertalan. 

Képgaléria:






























(képek, videók forrása saját, illetve Faltusz Andrea Facebook oldala)

Kapcsolódó:

A "Rendszerváltók" azt hazudják, hogy mi, oltásellenesek szerveztünk rájuk február 12-én, a kamionos tüntetést is fikázzák (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Tüntetés az új honvédelmi törvény és az oltásterror ellen (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 feb 12 (koronaigazsaga.eoldal.hu)

5 megjegyzés:

  1. Gurabi Ági kikérte magának, hogy ő nem oltásellenes, hanem kényszeroltás-ellenes és kovidoltás-ellenes. Ez jogos, azonban magától értetődő. A két éve tartó koviőrület alatt nyilván nem a bárányhimlő elleni oltás ellen vonulunk.

    VálaszTörlés
  2. Barni fantasztikus az oldalad, látszik sokat dolgozol vele! Csak így tovább! Mindent köszönünk :)

    VálaszTörlés
  3. nagyszerű látni ezen a gyűlésen a felszólalok összefogásra buzdítását. Valami ilyesmit szeretnénk látni többen.
    Konkrétan arra gondolok, hogy Tamasival egy porondon szólalt fel
    dr Bene Gábor, aki A Mi Hazánk Mozgalomra hívja fel a figyelmét a szavazóknak.
    Nekem is az a véleményem, hogy másra nem tudunk kire, de Gődény a NÉP-el nagyon erőlködik. Nem nagy esélyét látom, de arra elég, hogy Torockaiéktól elvigyenek 1-2 %-ot.
    Te mit tudsz erről az összefogásról? összejőhet? Gyuri a MHM-t a Fidesz szatelitjeként állítja be. Én pont fordítva érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én személyesen amellett lobbiztam, hogy Gődényék egy vagy két befutó helyért cserébe a Mi hazánk listáján induljanak. Sajnos ez hamvába holt ötlet volt, senki nem méltatta válaszra.

      Törlés