2023. október 17., kedd

Ennyit a mai magyar értelmiségről - kovidvaxok után lett rákos és halt meg R. Kelényi Angelika, közben kovidos is lett persze

Számos sajtóorgánum közölte a szomorú hírt, hogy 53 évesen elhunyt R Kelényi Angelika Terézanyu díjas magyar regényírónő. Nyilván egyik sem említi, hogy a Terézanyu díjas hölgy imádta az oltásait és lelkesen reklámozta is azokat a Facebook oldalán. 


Első Szputnyik oltás "pikk-pakk". Megy ez, mint a karikacsapás kérem. Az "értelmiségi" regényírónő különösebben azon sem gondolkozott el, hogy mégis mit keresnek katonák egy kórházban, neki elég volt annyi, hogy ezek a katonák úgymond "kedvesek" voltak.


Ez különösen antipatikus, R Kelényi Angelika kiposztolta a kovidfasiszta igazolványát. Magyar értelmiségi létére tehát neki teljesen rendben volt az, hogy bizonyos embercsoportokat (pusztán azért, mert nem voltak hajlandóak egy népességcsökkentés-mániás csiliárdos halálinjekcióját a testükbe bevenni) kitiltsanak olyan hétköznapi intézményekből, mint mondjuk egy szálloda. 



Elég sajnos, hogy ennyi telik a mai magyar értelmiségtől, készséggel meghalnak az újvilágrendért, anélkül, hogy akár csak megsejtenének minimális logikai összefüggéseket. Regényírónőnk is, hab a tortán, 2022 végére "covidos" lett saját állítása szerint, azaz még mindig hitt Klaus Schwab és Bill Gates narratívájában, leteszteltette magát, elhitte a "teszt" eredményét és ki is posztolta azt közösségi oldalán. 

A posztjai alatti kommentekből az látszik, hogy sajnos a népszerűsége révén többeket rávett a halálinjekciók felvételére ez az igazolt kovidfasiszta. 

Kapcsolódó:

R. Kelényi Angelika (Facebook)

Meghalt R. Kelényi Angelika (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése