2020. augusztus 25., kedd

Nem a koronavírust jósolta meg Bill Gates 2015-ben, állapította meg a nyomozó hatóság is, mégse indul eljárás álhírterjesztésért a teol.hu ellen

 Elutasította a teol.hu portál ellen veszélyhelyzet alatt álhírterjesztés alapos gyanúja miatt tett feljelentésemet a Szekszárdi Rendőrfőkapitányság. 

Feljelentésemben azt sérelmeztem, hogy a nevezett internetes portál azt a téves információt közölte jogilag veszélyhelyzetben, a koronaexoszóma áljárvány ideje alatt, hogy "Bill Gates már öt éve megjósolta a járványt". 

Kimutattam, hogy Bill Gates 2015-ben egy TED előadás során nem korona "vírusokról", azaz exoszómákról, hanem H1N1 influenza vírusról beszélt, amely hatalmas károkat fog okozni a világ lakosságának emberéletekben. Mivel pedig a Nemzeti Népegészségügyi Központ átiratban szögezte le, hogy az idei korona"vírus" (azaz exoszóma) nem influenzavírus, valamint látható, hogy az általa okozott egészségügyi következmények is jelentéktelenek globális viszonylatban,  megállapítható, hogy Bill Gates nem erről a "járványról" beszélt 2015-ben, azt állítani, hogy ezt a "járványt" "jósolta meg", nem tényszerű állítás. 

A nyomozó hatóság megállapítja, hogy a cikk nem azonosítja a korona "vírust" a Bill Gates 2015-ös TED előadását tartalmazó videón szereplő vírussal, hanem csak közvetetten utal rá, és ez nem alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa. 




Kapcsolódó:

Lóf@szt jósolt meg Killbill, nem a koronaexoszóma "járványt" - feljelentést tettem a teol.hu ellen álhírterjesztésért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése