2020. augusztus 4., kedd

Lóf@szt jósolt meg Killbill, nem a koronaexoszóma "járványt" - feljelentést tettem a teol.hu ellen álhírterjesztésért

Feljelentést tettem a Tolna megyei hírportál, a teol.hu ellen álhírterjesztés alapos gyanúja miatt a Szekszárdi Rendőrfőkapitányságon, ugyanis egy cikkükben hosszú oldalakon keresztül ecsetelték, hogy Bill Gates úgymond megjósolta a koronaexoszóma (szerintük vírus) "járványt". 

A Tolna megyei portál cikkében arra a 35 milliós nézettséget elért youtube videóra hivatkoznak, amelyen az látszik, hogy Bill Gates 2015-ben egy TED előadáson az emberiséget fenyegető nagy veszélyről értekezik, amely szerinte el fog pusztítani cca. 35 millió embert is akár, és felér egy nukleáris szintű katasztrófával.  



Feljelentésemben megállapítom, hogy Bill Gates egy H1N1 influenza vírus 3D modelljét mutatja be kivetítőn az előadás során, mint ennek a veszélynek a forrását. 



Hivatkozok a Nemzeti Népegészségügyi Központ egy közérdekű adatigénylésre nyújtott válaszára, amelyben világosan leszögezik, hogy a koronavírus és az influenza vírus két teljesen eltérő vírus.



Megállapítom azt is, hogy nemhogy nukleáris szintű katasztrófát nem jelentett az idei koronaexoszóma "járvány", hanem konrétan kevesebb lett az idei összhalálozás Magyarországon, akár 8,5%-al is, mint a tavalyi, járványnélküli helyzetben, sőt, járvány is csak papíron, az Egészségügyi Világszervezet világjárvány-hirdetése alapján létezett, és nem a valós egészségügyi mutatók alapján. 

Következik, hogy Bill Gates egyáltalán nem az idei koronaexoszóma járványról beszélt 2015-ben azon a TED előadáson, hanem egy 35 millió áldozatot követelő H1N1 influenza vírus okozta sci-fi járványról. 

Azonban ennek az álhírnek a terjesztése, miszerint Bill Gates a koronaexoszóma "járványt" jósolta volna meg, nagy nyilvánosság előtt, veszélyhelyzetben, téves irányba befolyásolhatta akár a közvéleményt, akár a kormányzatot a járványügyi helyzet kezelésében. 

Megállapítom, hogy az egyébként orvosi képzettséggel nem rendelkező William Henry Gates, azaz Bill Gates által hirdetett, és a hamisnak bizonyult jóslási képességeire alapozó védekezési stratégiák, mint  tömeges tesztelés, utazási, mozgási, kijárási korlátozások, tilalmak, kötelező maszkviselés meg vakcina, ammellett, hogy az alapvető emberi szabadságjogok teljes és totális sárbatiprását jelentik, egyáltalán nem nélkülözhetetlen és kikerülhetetlen intézkedések a járvány visszaszorítására, amint számos ország, mint Fehéroroszország, Svédország, Izland, Taivan, Türkmenisztán, Japán, jelenleg Magyarország, Csehország és mások példája is mutatja. 

Azt is leszögezem, hogy azok a kormányzatok, amelyek Bill Gates útmutatásai alapján végezték a járványügyi szabályozást, néhány esetben ugyanolyan, de általában sokkal rosszabb egészségügyi mutatókat produkáltak az új típusú nátha esetében, mint a Bill Gates útmutatásaival szembehelyezkedő államok (például Románia és Ukrajna hivatalos járványügyi mutatói a drákói intézkedések ellenére az egekben vannak jelenleg, míg a hozzájuk képest enyhe intézkedéseket alkalmazó Magyarország esetében hálistennek alacsonyak ezek a mutatók). Ugyanakkor azok a kormányzatok, amelyek Bill Gates útmutatásai alapján végezték illetve végzik jelenleg is a járványügyi szabályozást, gazdasági téren óriási veszteséget termeltek és emberi jogi vonatkozásban gyakorlatilag az összes emberi jogi előírást semmibe vevő rendőrállamokká, diktatúrákká silányultak.







Kapcsolódó:
Országos tisztifőorvos: a járványküszöb irreleváns, ha már van két összefüggő eset, az járvány. Egyébként meg a WHO mondta ki, hogy járvány van, nem magyar egészségügyi hatóság. (ruszinkarpatalja.blogspot.com) Müller Cecília: januártól márciusig 8,5 százalékkal kevesebben haltak meg Magyarországon, mint egy évvel korábban (szeged365.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése