2020. augusztus 27., csütörtök

PCR teszt - a víruszkeptikusok szerint átverés, na de mit szól hozzá Kásler Miklós? Ja, és arról is kérdezem, hogy lehet gyilkosságot koronavírustesztből kinyomozni

 Közérdekű adatigénylésben fordultam az Emberi Erőforrások Miniszteréhez, Kásler Miklóshoz. Azt szeretném megtudni, hogy mi a hivatalos véleménye a 2020.08.21-én Budapesten megtartott Nemzetközi COVID – 19 Orvos Konferencián elhangzottakról, és kifejezetten a vírusszkeptikus orvoskonferencia közleményében leszögezett gondolatról, miszerint a koronaexoszóma esetében használt PCR tesztek teljesen alkalmatlanok vírustesztelésre, mivel az eljárás során használt ú.n. melegítési ciklusok számával az eredményt tetszés szerint lehet befolyásolni.

Közérdekű adatigénylésemben arra az esetre is kitértem, amelyről több média is tájékoztatta a közönséget, hogy egy 16 évvel ezelőtti gyilkosságra derült fény koronavírus szűrőteszteket követően. Az eset azonban felveti a kérdéseket, hogy a teszt során akkor DNS mintavétel is történik-e, és ez a mintavétel mégis milyen módon jut el, és milyen erőszakszervezetekhez. 






Kapcsolódó:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése