2020. december 8., kedd

Az ördög egyvalamitől fél, a nyilvánosságtól. Müller Cecília kiadta a kért PCR tesztszámokat, méghozzá táblázatba rendezve.

Közérdekű adatigénylésemre válaszul az országos tisztifőorvos kiszolgáltatta a kért, az új koronaexoszómával kapcsolatosan végzett napi PCR tesztek számát, táblázat formájában. 

Érdekessége a dolognak, hogy egy korábbi, hasonló témájú adatigénylésre nem szolgáltatta ki ugyanezeket az adatokat a tisztifőorvos, arra hivatkozva, hogy azok, táblázatba rendezve, új adatot képeznek, amit nem köteles kiszolgáltatni. 

Erre az álláspontra válaszul lett meghirdetve a "Kérdezzük meg Müller Cilit" nevű mozgalom, amely minél több közérdekű adatigénylés benyújtására ösztönzi az új koronaexoszóma világjelenséggel kapcsolatban érdeklődő közönséget.

A mozgalom keretében többen is nyújtottak be adatigénylést a PCR tesztek napi számára vonatkozóan, és úgy tűnik, a közösségi nyomásgyakorlás meghozta a gyümölcsét, az országos tisztifőorvos csak kiadta az igényelt adatokat, méghozzá táblázat formájában. 



Szerk.megj. 

Már ebből a néhány adatból is érzékelhető az az igen egyszerű és logikus felvetés, hogy az ún. "fertőzöttek" napi száma elsősorban a napi végzett PCR tesztek számától függ. Minél több a végzett PCR tesztek száma, annál több a, nyilván "tünetmentes" "fertőzött", és a médiában kommunikálva a növekvő PCR tesztszámok és az ezekkel egyenes arányban növekvő napi "fertőzött" számok egy ún. "járvány" "terjedésének" illúzióját kelthetik. 

Ezeket az adatokat összevetve a napi azonosított új koronaexoszóma "fertőzöttek" számával, matematikailag is kimutatható kell legyen a korreláció a PCR tesztek számának alakulása és a "fertőzöttek" számának alakulása között.

Ehhez viszont az szükséges, hogy minél többen beszálljunk ebbe az adatigénylési mozgalomba, és néhány napi adatot mi magunk is kikérjünk, mert teljes és hiteles képet csak az év minden napjáról rendelkezésre álló adatokat összevetve tudunk kapni.  

Kapcsolódó:

Újabb két személy érdeklődött Nemzet Cilinél a kuvikk-PCR tesztekről szóló közérdekű adatigénylési mozgalom keretében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Na ez eddig a legmeredekebb - Müller Cecília szerint az, hogy mikor hány agybafelnyúlós PCR tesztet végeznek a kuvikk ürügyén, nem hozzáférhető közérdekű adat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése