2020. december 18., péntek

Bajna és én már elküldtük, most te jössz. Feljelentés a tavalyi Úz völgye botrány kapcsán, mivel végleges táblabírósági végzés mondja ki, hogy a hely Csíkszentmártoné.

Feljelentést tettem a tavalyi Úz völgye botrány néhány szereplőjével szemben a Marosvásárhelyi Táblabíróság azon végleges ítélete tükrében, amely visszautasítja Dormánfalva Önkormányzatának azt a keresetét, amelyet azért indított közigazgatási bíróságon, hogy Csíkszentmárton vonja vissza a 2007 évi 20. számú önkormányzati határozatát. A határozat Csíkszentmárton leltárába veszi az Úz völgyi Hősök Temetőjét. 

Többek között feljelentettem a temetőben a hírhedt ortodox kőkereszteket felállító építkezési vállalatot, mivel, az új táblábírósági végzés tükrében megállapítható, hogy nem volt építkezési engedélyük attól a közigazgatási hatóságtól, amelyikhez a terület tartozik közigazgatásilag, azaz Csíkszentmárton község önkormányzatától. 

Tettük tehát kimeríti a birtokháborítás büntetőjogi tényállását, valamint az építkezési engedély nélküli építkezés büntetőjogi tényállását. Kérem, hogy az illetékes bíróság a tettesek költségére bontassa le az ominózus kereszteket. 

Ugyanakkor kérem annak megvizsgálását, nem történt-e okirathamisítás, okirathamisításból származó jogtalan előny szerzése, hivatali visszaélés, vagy olyan közigazgatási feladatok végzésének cselekménye, amelyek nem tartoznak az illető hatóság joghatóságába  (építkezési engedély, egyéb hivatalos dokumentumok kiállítása egy olyan területre, amely közigazgatásilag nem tartozik az illető szerv hatáskörébe). 

A feljelentést egy mozgalom keretében minden székely és magyar hazafinak érdemes elküldenie, hogy legyen meg a megfelelő civil nyomás, és mindenki megérezhesse, milyen az, mikor beleszólunk a minket érintő kérdésekbe. 





Kapcsolódó:
 
FELJELENTETTEM A DORMÁNFALVI CSALÓKAT! (bajnalevente.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése