2020. december 9., szerda

Lenkei ellen eljárást indítottak, ezt a levelet küldtem neki - felhívás tömeges feljelentéstételi hullámra az intézkedésszkeptikus közösség felé

Ezt a levelet küldtem ma dr. Lenkei Gábornak, miután elolvastam a neten az ellene indult eljárásokról szóló hírt:

"Jó napot kívánok

Csibi Barna a nevem, a mai sajtóhírekkel kapcsolatosan érdeklődnék, miszerint mégiscsak indult eljárás Lenkei doktor ellen az ún. rémhírterjesztés büntetőjogi tényállása okán. 

Egyrészt vezetek egy internetes blogot, azon szívesen közzéteszem az ezzel kapcsolatos hivatalos iratokat, valamint Lenkei doktor úr állásfoglalását is a témában, amennyiben ezt rendelkezésemre bocsátja.

Másfelől van egy rendőrségi végzésem, a MOK vezérkarát jelentettem fel még a nyáron közveszéllyel fenyegetésért. És a rendőrség végül elutasította a feljelentést, noha ők is megállapították, hogy az információk, amiket a MOK hirdetett, leellenőrizhetetlenek voltak (a k...amujárvány lehetséges "fertőzöttjeinek" számáról volt szó), tehát nem igaz tényt közöltek. Ezt szerintem a professzor használhatná annak bemutatására, hogy a bűnüldöző szervek elfogultak, diszkriminálnak, az ön esetében vizsgálódnak, az ő esetükben viszont, noha elismerik a közölt információk leellenőrizhetetlen jellegét, mégse indítanak eljárást.



Ugyanakkor, amennyiben olyan felhívást szándékozna a professzor tenni a járvány és intézkedésszkeptikus közösség részére, hogy az önt ért sérelemre megtorlásul tömeges feljelentési hullámot kellene indítani akár Müller Cecília összevissza beszédei, akár a MOK vezérkara, akár Falus Ferenc, Merkely, Kemenesi vagy a többi díszpinty ellen, és igény is lesz erre, lesznek jelentkezők, akkor ezeknek a feljelentéseknek a szövegét szívesen rendelkezésre bocsátom. 

Maradok tisztelettel
Kitartást kívánva

Csibi Barna

..."

Kapcsolódó: 

1 megjegyzés:

  1. Remélem jó tiszta lett a segge ennek a kókler sarlatánnak, te Departamentul Securității statului matyi Ceaușescu ivadék! Húzzál haza Jimbolia-ba!

    VálaszTörlés