2020. szeptember 16., szerda

Ellenőrizhetetlen információt nyújtott a Magyar Orvosi Kamara a "világjárvány" elején, de ez nem bűncselekmény

Elutasította a Budapesti Rendőrfőkapitányság a feljelentésemet a Magyar Orvosi Kamara elnökségének közleménye kapcsán, amelyben március közepén 50-60 ezer "koronavírusos fertőzöttel" riogatnak és amelyet közveszéllyel való fenyegetés gyanújával tettem. 

Álláspontjuk szerint nem valósult meg a közveszéllyel fenyegetés tényállása, mert nem leellenőrizhető az információ, amit a MOK elnöksége közzétett. A hivatalos statisztikák ugyan ennek egyhuszadát mutatják, azonban fennáll az esélye, hogy regisztrálatlanul akár annyi megbetegedés is lehetett, amennyit prognosztizált a MOK. 

Mivel nem leellenőrizhető, ezért nem lehet azt sem megállapítani, hogy igaz vagy hamis volt a kijelentésük. 

A MOK-nak pitiző, de a borsodi gazdát és lányát annak a valós ténynek a nyilvánosságra hozataláért, miszerint a valóságban nincs is járvány, meghurcoló és ellenük eljárást indító rendőrség szerint nyilvánvaló, hogy a MOK szándéka egyébként sem a pánikkeltés volt, hanem a "vírus" által okozott károk minimálisra csökkentése.  Hogy közben a emberiesség elleni bűncselekményként is értékelhető jogkorlátozások által okozott valós, emberéletekben és vagyoni kárban is mérhető károk maximalizálódtak, az meg kit érdekel. 




Kapcsolódó:

A svéd, izlandi, fehérorosz és taivani modellt támogatom a koronavírus-válság megoldására és kiállok a borsodi, álhírterjesztésben szerintem ártatlanul meghurcolt vírustagadók mellett (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése