2020. szeptember 26., szombat

Közösség elleni uszításért tettem feljelentést Jordán Ferenc ellen, aki brutális módszerekkel, tűzzel illetve vassal fenyegette meg a járványtagadókat

Feljelentést tettem a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányságon nevezett Jordán Ferenc, az Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézet igazgatója ellen közösség elleni uszítás alapos gyanújával. 

Nevezett nagy nyilvánosság előtt, 2020.09.21-én a 24.hu internetes oldalon megjelent, Bihari Dániel nevével fémjelzett, és a “A járványtagadást tűzzel-vassal irtani kell” címet viselő internetes cikkben lehülyézte, leegyügyűzte és "rossz értelemben" lekonzervatívozta a magyar vírus és járványszkeptikus közösséget, de aztán általánosítva az egész magyar lakosságot. 

Brutális fellépéssel, tűzzel-vassal irtással fenyegette meg a közösség tagjait, ami álláspontom szerint kimeríti a Btk. 332 cikkben előírt közösség elleni uszítás tényállását.

A rendőrséget arra is kérem, vizsgálják meg, hogy nem történt-e alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete, lévén, hogy az Alaptörvény egyik alapvetését, amely szerint a közhatalom forrása a nép, nevezett tűzzel-vassal, brutalitással kívánná megváltoztatni egy szűk hatalmi egészségügyi elit javára. 





 


Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése