2020. december 30., szerda

Majka magánszemélyként mondta, hogy hülyék vagyunk, mi, oltásellenesek, és az nem az Egyenlő Bánásmód Hatóság hatásköre

Elutasította a Majoros Péter, alias Majka, a celeb ellen benyújtott panaszomat az Egyenlő Bánásmód Hatóság. A panaszt azért nyújtottam be, mert nehezményeztem, hogy Majka lehülyézett engem és a többi, kamukuvikk elleni kamuoltást ellenző meggyőződéssel rendelkező személyt nagy nyilvánosság előtt, a személyes youtube vlogján. 

Elutasításában az Egyenlő Bánásmód Hatóság arra hivatkozott, hogy a törvény nekik csak állami intézmények, hivatalnokok és szolgáltatók esetében ad hatalmat az egyenlő bánásmód követelményeinek ellenőrzésére és érvényesítésére. Magánszemély, magánvélemény esetében ez nem hatáskörük, márpedig, álláspontjuk szerint Majoros Péter szigorúan magánvéleményt fejezett ki, nem ellenértékért végzett szolgáltatás közben fejezte ki véleményét. 





Kapcsolódó:

Nem ugatok, harapok. Panaszt tettem az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, mert Majka nyilvánosan lehülyézte a zombioltás-elleneseket (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Remélem jó tiszta lett a segge ennek a kókler sarlatánnak, te Departamentul Securității statului matyi Ceaușescu ivadék! Húzzál haza Jimbolia-ba!

    VálaszTörlés