2021. január 20., szerda

Feljelentettem a kötelező oltást szorgalmazó Buzikait rémhírterjesztésért, mert azt állította, hogy "9429-en haltak meg koronavirusban"

Feljelentést tettem rémhírterjesztés miatt Buzinkay György szélsőbalos közéleti szereplő ellen,  a nagy port kavart, a kamukuvikk elleni oltás kötelezővé tételét követelő, az azonnali.hu internetes oldalon megjelent nyilvános állásfoglalása alapján. Buzinkai a cikkben azt állítja, hogy "...9429-en haltak meg koronavírusban Magyarországon". 







Feljelentésemben arra hivatkozok, hogy egészségügyi minisztériumi és a Nemzeti Népegészségügyi Központtól származó átiratok alapján Magyaroroszágon a kamukuvikkal diagnosztizált, és valamilyen okból elhunyt személyek esetében tiltva van a kórbonctani vizsgálat, azonban törvény szerint csak azzal lehet megállapítani a halál valós okát. Következik, hogy ezen betegek esetében egyszerűen nem lehet tudni a halál okát, így Buzinkai állítása hamis. 

Arra is hivatkozok, hogy maga a "koronavírusos" diagnózis sem egyértelmű, a diagnosztizálásra alkalmazott PCR tesztek feltalálója, a néhai dr. Karry Mullis videón megörökített elemzésében leszögezi, hogy a módszer teljesen alkalmatlan vírusok kimutatására. 


Egy portugál, véglegessé vált bírósági végzés is megállapítja, hogy a tesztek teljesen megbízhatatlan eredményeket mutatnak, és ezért a bíróság megszünteti 4 német állampolgár karanténban tartását. 

Müller Cecília országos tisztifőorvos is nyíltan elmagyarázza, hogy bármilyen súlyos, akár önmagában is halálhoz vezető alapbetegségük volt, vagy akár a halál valós, halottkém által megállapított oka is az alapbetegségük volt, a COVID-19 náthával valaha diagnosztizált és elhunyt személyeket csak statisztikailag számolják "koronavírusos" (és nem" koronavírusban") elhunytnak. 


Müller Cecília arról is tájékoztat, hogy ugyanannál a páciensnél különböző időpontokban végzett PCR tesztek teljesen más értékeket mutatnak. 


Mindezek alapján megállapítom, hogy szerintem Buzinkay nagy nyilvánosság előtt valótlan tényt terjesztett, ami veszélyeztethette a védekezést, mert súlyosabbnak, több halálos áldozatot követelőnek állította be a kamujárványt, mint amilyen az valójában. 

Kapcsolódó:

Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it (rt.com)

Müller Cecília nem tudja, hányszor végeztek boncolást kuvikkal "diagnosztizált" és valamilyen okból elhunyt személyeken a halál okának megállapítása érdekében (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

LEGYEN KÖTELEZŐ AZ OLTÁS! (azonnali.hu)

http://www.keszthelyikorhaz.hu/wp-content/uploads/Halottakkal-kapcsolatos-rendelkezesek_15344-2_JIF.pdf

Halottak és felelősök (magyarnemzet.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése