2021. január 24., vasárnap

Népszuverenitásunk utolsó morzsái, avagy a magyaridegen vírusdiktatúrában már népszavazást sem lehet kezdeményezni - vitaindító

Három népszavazási kezdeményezésemet dobta vissza a Nemzeti Választási Bizottság arra való  hivatkozással, hogy a magyar kormány úgy rendelkezett a 483/2020. (XI.5.) Korm. rendelet 2. cikkely (3) bekezdésében, a "Sars-Cov2 járvány" ürügyén, hogy népszavazás nem kezdeményezhető. 

A hitelesítésre benyújtott kérdések a következők voltak:

“Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedésekre hivatkozva nem vezethető be kötelező védőoltás?” 

“Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy emberiesség elleni bűncselekmény az új koronavírus okozta megbetegedésekre alkalmazott védőoltás meggyőződésből való visszautasítása okán eszközölt bármilyen jogkorlátozás?” 
 “Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedésekre hivatkozva nem korlátozható a templomok működése?”

Az Alaptörvény értelmében népszuverenitásunk, a nép közvetlen hatalomgyakorlási módja a népszavazás. 
Közvetve a népszavazáson való részvétel egyébként kollektív jogát, és közvetlenül a népszavazás kezdeményezésének jogát vonta meg egyetlen tollvonással a globális vírusdiktatúra hű csatlósa, a magyar kormány.

Nem elég, hogy évek óta gyakorlatilag nem engednek át népszavazási kezdeményezést, mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozva, ezáltal is szüntelenül csorbítva a népszuverenitást és a magyar lakosság közhatalomhoz való hozzáférési jogát, de most egyszerűen, meghatározatlan időre, meg is szüntették azt, mintha sosem lett volna. 

Az meg a hab a tortán, hogy a gyülekezés is tilos, azaz a másik, hagyományos népszuverenitás-kifejező eszköz, klasszikus nemzetgyűlés sem szervezhető. 

Álláspontom szerint a népszuverenitásunk ilyen mértékű csorbítása már egy idegen szuverenitást feltételez a magyar állam területén, egy gyakorlatilag hódító, ellenséges államhatalmat. 

Ezt az álláspontot csak erősíti, hogy az egész kuvikk-mizéria, a kuvikk ürügyén bevezetett összes lakossági jogfosztás nem hivatalos magyar járványügyi adatok alapján, hanem egy globalista világszervezet, az Egészségügyi Világszervezet egyszerű, a kuvikk "járványt" világjárvánnyá minősítő állásfoglalása alapján kezdődött, gyakorlatilag nulla hazai esetszámmal, még tavaly március 11-én, és bontakozott ki azóta. 

Mit tehet az átlag magyar ilyen helyzetben? Egyáltalán fontos-e a népszuverenitásunk közvetlen gyakorlása, fontos-e, hogy népszavazást tudjunk kezdeményezni általunk országos jelentőségűnek ítélt kérdésekben? 

Az Alkotmánybíróság befogadna-e egy erre vonatkozó panaszt? Az Alapvető Jogok Biztosa foglalkozna-e vele?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Korona Igazsága csoport tagjaival és a szélesebb kárpát-medencei magyar közvéleménnyel együtt.





Kapcsolódó: Íme a bizonyíték, hogy oltani akarnak, mégpedig kötelezően és génvakcinával. A Nemzeti Választási Bizottság nem engedi a népszavazást a génvakcina kötelezésének tiltásáról, mert lehet, az "új koronavírust" csak az "gyógyíthatja". (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés: