2023. szeptember 26., kedd

Egy fidesz troll azzal mentegeti a madéfalvi népirtást, hogy a székelyek belázadtak a fennálló rend ellen


Egészen más megvilágításba helyezi a fidesz nem túl szerencsés laktanya-átnevezési akcióját a Szent Korona Igazsága Facebook csoportban egy fideszpárti, a kormánypárt laktanya névváltoztatását mentegető troll. 

A Csepp Szilvia kamunak kinéző profil alatt kommentelő troll egyrészt nem Mária Teréziának tulajdonítja a madéfalvi népirtást, hanem kizárólag a de facto elkövetőnek, a labanc báró Siskovics József altábornagynak, másrészt azt állítja, hogy a székelyek csakis maguknak köszönhetik a brutális népirtást, Madéfalva lakosságának lemészárlását a Habsburg megszálló császári csapatok által. 

Csepp Szilvia szerint a székelyek azzal okozták a saját vesztüket, hogy egyrészt nem akartak sem adót fizetni, sem katonáskodni, másrészt meg belázadtak a fennálló rend ellen a szégyentelenek. 


Szerk. megj.: akár egy idióta kommunikációs hibának is felfoghatnánk a Fidesz részéről a budaörsi Petőfi kaszárnya szerencsétlen névváltoztatását, azonban az újvilágrendben, ahol akár mesterséges intelligencia is segítheti a kovid és ukrofasiszta kormányt a céljainak megfelelő kommunikációs stratégia felállításában, a fenti komment tükrében számomra már nem elképzelhetetlen az a burkolt, inkább a tudatalattinkat célzó PR üzenet sem, hogy "így jártok, ha lázadtok a fennálló rend ellen". 

Ebbe a kommunikációs stratégiába egyébként az is beletartozik, hogy a kormánypárt dominálta Nemzeti Választási Bizottság elkaszált egy népszavazási kezdeményezést is a madéfalvi népirtás hivatalosan népirtásként való elismeréséről. 

Kapcsolódó:

Nem lehet népszavazni a madéfalvi veszedelemről, mert az átlag választópolgár hülye, ezért inkább történészekre kéne bízni a kérdés megítélését (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

8 megjegyzés:

  1. A Szent korona Igazsága nevű csoportban Petőfivel lázítani egy megkoronázott magyar királynő ellen és mindenkit FIDESZ-esnek nevezni aki nem így gondolja még nagyobb trollság .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem érdekel, hányszor volt megkoronázva, annyi érdekel, hogy lemészároltatta a székelyeket.

      Törlés
  2. Megkoronázott MAGYAR királynő????????????????? itt kezdődnek a bajok.
    70 éve viseli a laktanya legnagyobb MAGYAR költő nevét. Miért volt ideje a névváltoztatásnak éppen most?
    A birkák mindig az aktuális kormánynak bégetnek szolgalelküen, önállóan talán nem is mernek gondolkodni, nehogy bajuk legyen. undorító.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már a bajok kezdődésénél tartunk meg a történelem hamisításnál Petőfi az Petrovics csak a kor divatjának megfelelően "magyarosította a nevét. Aztán hogy legnagyobb az szintén kérdéses. Egy irodalmárról meg inkább illene könyvtárat elnevezni , mint katonai intézményt. A szocialista rendszerben érthető, hogy nem lehetett nemesi származású hős hadvezérekről elnevezni , de annak már vége. Ennyi erővel lehetne Hunyady vagy Toldi, netán Bethlen Gábor de még Dobó István is. Sajnálatos, hogy érzelmekre alapuló gyűlölködéstől vezérelve gondolkodnak sokan és hagyják magukat megtéveszteni épp az utált osztrák iskolarendszer és azt osztrák tankönyvkiadók történelemhamisító meséi alapján beprogramozva . A mai magyar iskolarendszer is Mária Terézia "találmánya" ahol engedelmes alattvaló (birkaképzés) folyik és a nemzetközi bankházak programozott agymosó tankönyveiből tanítanak, aminek kb a fele se igaz.

      Törlés
    2. Hát haver akkor nem értlek. Ha elismered, hogy az iskolarendszer is azért működésképtelen, mert osztrák hagyaték, konkrétan Mária Terézia hagyatéka, akkor mi a problémád? Egy szar megszálló volt, nevezzünk el róla kaszárnyát, ez lenne a nyakatekert álláspontod?

      Törlés
  3. Az csak neked újdonság, hogy Petrovich volt. Én már a hetvenes években így tanultam irodalomórán. A kor divatjának megfelelően most mindent hamisítanak, törnek, zúznak ami érték, műemlék. Most éppen Petőfi nem tetszik a fősodornak. Nem mondanám, ha nem M-T -ra cserélték volna, hanem ahogy írtad Hunyady ,stb. De ők magyarok, így szóba sem kerültek. kerülhettek. Mellesleg százados volt a seregben.
    Petőfi lobbanékony, forradalmi, igazság-vágyó volt. Na éppen ez a baj most, a behódolást kívánó globalistáknak.
    Folyik az érzékenyítés az alattomos nemzetlenítés akár a migránsok, a pride ügyében...

    VálaszTörlés
  4. ...és mindez történik csak úgy mellesleg a Petőfi emlékévben, a magát népnemzetinek mondó ,valóságban globalista kormány regnálása idején.

    VálaszTörlés