2023. szeptember 7., csütörtök

Mengele díjban részesítette a székely kormány Novák Katalint



A fasiszta rémorvosról, dr. Mengeléről elnevezett díjat osztott a Székely Köztársaság Kormánya, a díjat idén Novák Katalin magyar köztársasági elnök asszony vehette át munkásságáért. 

Novák Katalin az általa támogatott, álláspontunk szerinti hamis járványpropagandáért, a fasiszta és magyarellenes ukrán rezsim szolgai támogatásáért, a munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskola ügyében prezentált cinkos hallgatásért, és úgy általában az egyén és a népek önrendelkezési jogának tudatos eltiprásáért kapta meg a kétes dicsőségű díjat. 

Mint ismeretes, Novák Katalin nem olyan régen Szent István renddel tüntette ki a bizonyítottan kommunista besúgó múlttal rendelkező Karikó Katalint,  a milliók haláláért felelős kovid méreginjekciók egyik kiagyalóját az álpandémiában betöltött gyászos szerepéért. 

Novák Katalin Kijevben is járt, ahol egy ún. "Krími platform" nevű rendezvényen a támogatásáról biztosította a kazár Volodimir Zelenszkij által vezetett ukrán rezsimet annak a krími és donbászi oroszok ellen vívott irtóhadjáratában. 

Természetesen a díjat egy közérdekű bejelentés csatolmányaként küldtem meg a köztársasági elnök asszonynak, amelyben már, egy postaköltséggel, az iránt is érdeklődtem, hogy az elnökasszony milyen diplomáciai és politikai lépéseket kíván tenni a munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskolában az ukrán állam által gyakorolt apartheid rendszer ellen. 


Kapcsolódó:

Betiltották a magyar jelképek használatát a munkácsi magyar középiskola tanévnyitóján (nepszava.hu)

Munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskola (facebook.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése