2023. szeptember 22., péntek

Forró vizet a kopaszra! - ízekre szedem a kovidfasiszta Telex szánalmas szerecsenmosdatását a plandémiás szerződéssel kapcsolatban


A kovidfasiszta Telex egy ultraszánalmas cikkben próbálta megcáfolni a Mi Hazánk Mozgalom markáns WHO ellenes álláspontját, teljesen hamis, az igazsággal köszönő viszonyban sem lévő, tarthatatlan, porhintés jellegű "tényellenőrző" álláspontjukból szemezgetek:


A billgates csicska Telex szerint tehát nem akar kötelező oltást a WHO, ááá, dehogy. És valóban, a telex által is hivatkozott WHO ajánlás szerint meg kell tartani az egyensúlyt az egészségügyi önrendelkezési jog és a plandémiás "egészségvédelem" között.  Teljesen jó és méltányos, nem? A tigrai terrorista Gerbejezus (a WHO jelenlegi elnöke) plandémiát hirdet és másnaptól az egyén választhat, maszkot hordhat, karanténba vonulhat, online tanulhat, otthon maradhat, bezárhatja a boltját, vendéglőjét, nem vásárolhat, nem buszozhat, ha éppen tényleg nem akar kötelezően oltakozni. Egyébként szó szerint erről szól a telex által hivatkozott, angol nyelvű WHO ajánlás, és ennek gyakorlatba ültetésére emlékszünk még szerintem a kovidterror éveiből. 


Megint terel a Telex. A zéró változat 11. cikk 4 pont egyértelműen és szó szerint "Egységes egészségügy (One Health)" megfigyelést ír elő, erre vonatkozó nemzeti törvényi előírásokat követel. 


Arra vonatkozóan, hogy a WHO-nak nincs hatásköre az ENSZ katonaságát igénybe venni egészségügyi politikája gyakorlatba ültetéséhez, anélkül, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának legalább 9 tagja erre rábólintana, plusz a vétóval rendelkező öt tag közül egyik se vétózza meg az intervenciót, hát, ebben sem sok népakaratot vélek felfedezni. Példának okáért egy magyarországi, ENSZ katonai felügyelet alatt történő kényszeroltási programról tehát 9 másik ENSZ tagállam politikusai döntenek, hát klassz, mit mondjak, egyre jobb.


És végül, az örök vesszőparipájuk, hogy az "oltások" "biztonságosak és hatékonyak", és hogy az oltásellenesek nem igazán tudtak összefüggést bizonyítani injekció és nemkívánatos egészségügyi esemény között mostanáig.

Jah, hát az ún. "kovid" betegség létezését meg a méreginjekciók "hatékonyságát" is azzal bizonyították a kovidfasiszták, hogy kormányrendelet volt róla, meg bizonyos kormányközeli "szakemberek" azt állították, hogy ilyen létezik. 

Ugyanilyen logika mentén majd a Mi Hazánk alakította kormányhoz közeli szakemberek állítanak ki szakvéleményt, és ezek alapján a nemzeti, mihazánkos kormány hoz majd olyan rendeletet, amely kimondja az oltások és a nemkívánatos egészségügyi események közti összefüggést és akkor lesz rá ugyanolyan hiteles bizonyíték, mint amit most a kovidfasiszták lobogtatnak saját igazuk bizonyítására. 

A telex nem bonyolódott bele Tedros Gerbejesus terrorista munkásságába sem, nagyvonalúan hallgattak arról a nagy tényfeltáró munkájukban.

Ja és persze arról is hallgat a telex, hogy a a plandémiás szerződés nulladik vázlata azt is egyértelműsíti, hogy a legfőbb ellenség az ún. "álhírek", amelyek eltörlésére nemzetközi összefogást sürget a szerződés. Ja, hogy azok mi volnánk, az ún. "konteósok"?

Kapcsolódó:

Fact-check: A WHO egy totális megfigyelésen alapuló, diktatórikus világkormányt épít ki egy új egyezménnyel? (telex.hu)

Így manipulálta Dúró Dóra interjúját a hazai WHO-média (magyarjelen.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése