2023. szeptember 4., hétfő

Kovidkamu reloaded - "dr." Buják Szilvia maszkot követelne a rendelőjében, lecsap a Vészharang Mozgalom

Egy azóta elérhetetlenné vált Facebook posztban közölte dr. Buják Szilvia háziorvos, hogy mától, azaz szeptember 4-étől ismét maszkot kellene szerinte viselnie mindenkinek, aki a rendelőjébe tévedne. 


Természetesen a Vészharang Mozgalom nem hagyhatta szó nélkül ezt a példátlan, a kovidfasizmus legsötétebb időszakát idéző intézkedést, első lépésben közérdekű adatigénylésben fordultunk a doktornő felé, hogy legyen szíves, tájékoztasson arról, hogy milyen jogszabály alapján ír elő öltözködési normát a rendelőjében.

Azt is megérdeklődtük, hogy amennyiben valamilyen, számunkra ismeretlen egészségügyi okból követelné meg a maszkhordást, úgy milyen orvosi segédeszközi vagy gyógyszerként való engedélyekkel rendelkezik az illető maszk, amit megkövetel. 

Továbbá tájékoztattuk a doktornőt, hogy amennyiben az általa jogalap nélkül megkövetelt maszk nem rendelkezik sem orvosi segédeszközként, sem gyógyszerként a szükséges engedélyekkel, úgy annak alkalmazása konkrétan a kuruzslás bűncselekményét valósítja meg. 



Szerk. megj.: a mi akciónk miatt-e, vagy inkább a Facebook poszt alatti tömeges ellenséges hangú komment miatt, de a kovidfasiszta Szilvia néni letörölte a posztot a Facebook oldaláról, sőt, mára maga az oldal sem elérhető. 

Kapcsolódó:

Nem feledkeztem el az öreglányról - feljelentettem Müller Cecíliát kényszerítésért a kórházi maszkhordatás miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Biztos beleégett az agyába a szeptember 4, mert 2020 májusában O1Globalist kijelentette, hogy elmúlt az első hullám, de szeptember 4-én jön a második.

    VálaszTörlés