2023. szeptember 19., kedd

Ha az EU csatlakozásról lehetett népszavazni, akkor a WHO plandémiás szerződéséről is kell lehessen - az NVB mihazánkos tagját kérdezem


A Székely Köztársaság képviseletében közérdekű adatigénylésben fordultam a Nemzeti Választási Bizottság mihazánkos tagjához, dr. Grundtner Andráshoz, amelyben a hivatalos álláspontját kértem arról, hogy lehet-e népszavazást kiírni a küszöbön lévő, az Egészségügyi Világszervezet keretein belül elfogadandó, a világjárványok megelőzéséről és a rájuk való felkészülésről szóló nemzetközi szerződésről, az ún. plandémiás szerződésről. 

Levelemben tájékoztattam a bizottsági tagot, hogy Magyarországon volt érvényes népszavazás nemzetközi szerződésről, mégpedig az Európai Uniós csatlakozási szerződésről, valamint arról is tájékoztattam dr. Grundtner urat, hogy az alaptörvény vonatkozó előírásai sem a nemzetközi szerződésről való népszavazást, mint olyant tiltja, hanem a már aláírt nemzetközi szerződésekből eredő kötelezettségekről való népszavazást tiltja. 

Természetesen a saját álláspontomat (és a székely kormány azonos álláspontját is)  egy népszavazási kezdeményezéssel is tesztelem, amire támogató aláírásokat gyűjtök, a kérdése pedig így hangzik:

"Akarja-e Ön, hogy Magyarország aláírja az Egészségügyi Világszervezet keretében elfogadandó, a világjárványok megelőzéséről és a világjárványokra való felkészülésről szóló nemzetközi szerződést?"

Amint kigyűlik tehát a támogató aláírás, ami a törvény szerint szükséges ennek a kérdésnek a benyújtásához, akkor ezt a kérdést is benyújtom, mint országos népszavazási kezdeményezés. 

Kapcsolódó:

Népszavazás Magyarország EU-tagságáról (wikipédia)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése