2023. szeptember 25., hétfő

"Szolgám leszel a másvilágon!" - hősi halált halt újvilágrend-ellenes harcos, aki egy droidot magával vitt, vagy közönséges gyilkos? Az esztergomi robbantó utolsó levele

 

(a kép illusztráció)

Tele van az internet az esztergomi robbantásos esettel, a fősodratú média és a rendőrség egyik médiája is, a kekvillogo.hu kiemelte az elkövető, Juhász László politikai nézeteit, eszerint László egy olyan világra készült, ahol a nagyvárosok élhetetlenek lesznek, nem lesz víz, gáz és élelem, támogatta az ukrán-orosz háborút, mindenért a zsidókat hibáztatta és még a fideszt is gyűlölte.

A kékek szerint az is nagyon szörnyű dolog, hogy a kazár Zelenszkijt meg az ultraszenilis Bident hibáztatta László az ukrán-orosz proxi háborúért, a globális bankrendszer összeomlását is vizionálta, a fideszt meg kifejezetten nem kedvelte.  

Talán nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy ez alapján a profil alapján Juhász László egy magyar nacionalista ellenálló volt, aki helyesen mérte fel az újvilágrend főbb csapásirányait (kivéve talán a zsidók hibáztatását, mert helyesen egy nemzetközi bankár maffia és szupergazdag világelit alkotja a deep state-et, és nem kizárólag zsidók, akiket amúgy ugyanolyan könyörtelenül leoltottak a kovidterror alatt, mint a világ többi nemzetét és etnikumát).

Az sem tiszta, hogy milyen okból kereste végül a TEK Lászlót, de az interneten terjedő információk szerint mintha kilakoltatási ügye is lett volna, egy 6 milliós tartozásból varázsolt a bankár maffia 48 milliót és emmiatt akarták volna végrehajtani a házát. 


Hogy a két ember (az elkövető és egy egyenruhás) halálával  végződő és a magyar közéletet alapjaiban megrázó esetről a fősodratúban megjelenő kormánypárti és újvilágrend-párti álláspontot némileg ellensúlyozzam, alább közlöm Juhász László utolsó levelét egy internetes levelezési listán, amelyet Ország László Zsolt mentős posztolt ki a saját Facebook idővonalán:



Szerk. megj.: természetesen nem díjazzuk az emberölést, azonban azt lehet kontextusba is helyezni, így ha szerződéses katonáknál nem bűn, hanem egyenesen a társadalom részéről megkövetelt és kitüntetésekkel díjazott cselekmény harc közben más emberek életét kioltani (még ha azt teljesen igazságtalan, hóditó háború közben követik is el, ahogy azt pl. az USA hódító háborúi esetében is számtalanszor láthattuk), akkor ez az elkövető is megérdemli, hogy a gyilkosságát kontextusba helyezzük, pláne, hogy azt a rendőrség is, és a globalista média is megtette, mégpedig az egész nacionalista és újvilágrend-ellenes mozgalmat bélyegezve meg ezáltal.

Kapcsolódó:

A kigyúrt esztergomi robbantó hátborzongató Facebook-bejegyzésekkel utalt a világvégére, antiszemita és háborúpárti volt a TEK-eseket felrobbantó férfi (kekvillogo.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése