2024. július 16., kedd

Egyházszakadás? A székely kormány a Magyar Püspöki Konferenciához fordult Carlos Maria Viganó ügyében

Közérdekű információigényléssel fordult a Székely Köztársaság Kormánya a Magyar Püspöki Konferenciához, a magyar katolikus egyház legfőbb vezetői testületéhez. 




A székely kormány arra kíváncsi, hogy hogyan áll a magyar katolikus egyház Főtisztelendő Carlos Maria Viganó ulpianai címzetes érsek kiközösítéséhez. 

Mint ismeretes, Főtisztelendő Carlos Maria Viganó ulpianai érseket az egyházi szkizma vádjában találta bűnösnek a katolikus egyház egy, a legsötétebb középkort idéző koncepciós eljárásban, azért, mert az érsek nem hajlandó elismerni a jelenlegi pápának a fennhatóságát. 

Carlos Maria Viganó érsek régóta azt választotta, hogy felhívja a figyelmet a katolikus egyházon belüli sötét történésekre, a kovidfasizmus alatt is figyelmeztette, egyedüli katolikus elöljáróként, a híveket arra, hogy bibliai időket élünk, a Jelenések (forgató)könyve elindult, és a COVID-19 injekciók, a védettségi igazolványok és egyéb digitális személyazonossági igazolványok, a digitális pénz mind-mind a sátán bélyegének tekinthető megnyilvánulások. 

A katolikus egyház többi vezető személyisége, élükön Ferenc ún. "pápával" és számos katolikus pap is (pl. Böjte Csaba) sajnos teljes egészében beszállt a hamis járványpropagandába, az ún. "pápa" hirdette az oltást, otthonról, online tartottunk egy húsvétot, nem mentünk ki a csíksomlyói nyeregbe Pünkösdkor, mert ugye "járvány" volt.

Teljesen érthetetlen módon hosszú időre száműzték a szenteltvizet a templomokból, noha a sátán kísértése elleni egyik legfőbb valós, fizikai és szellemi védelmet jelenti maga a szenteltvíz. Kivették a liturgiából azt a részt, ahol az emberek kifejezik egymás iránti tiszteletüket azáltal, hogy kezet fognak egymással. Tették ezeket a katolikus hit elleni merényleteket azon az ürügyön, hogy ún. "járvány" van.

A Székely Köztársaság Kormánya tehát Carlos Maria Viganó érsek kiközösítésének ügyben szembehelyezkedik a hivatalos katolikus állásponttal, szerintünk az elhallgattatás helyett magyarázatokkal tartozik az egyház, kérdésekre válaszokkal. 

Amennyiben nem kapjuk meg ezeket a válaszokat, akkor nekünk is Carlos Maria Viganóval kell tartanunk az ő útján, még ha ez a katolikus egyház újabb szakadásához vezet is.

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése