2024. július 29., hétfő

Közjószágok - két jó sportoló magyar gyereket emelt ki a családból a kabal

A családsegítő "félt" az anyukától, ezért megbilincselték az anyát, és elvitték a gyerekeket. Ez történik az orbáni rémállamban, az újvilágrend Magyarországon, ahol pedofilsegítő kap elnöki kegyelmet. A két, hatóság által hivatalosan elrabolt, úgymond "kiemelt" áldozat neve az anyuka kérésére nem publikus. 

Dóra Márta, a család ügyvédje beszámolója szerint a gyámhatóság megkerülésével emelték ki a gyerekeket azon az alapon, hogy a magántanulói státuszuk kikérési folyamata során összegyűlt 50 igazolatlan hiányzásuk az állami iskolából. 

A családsegítő nem igazolta, hogy ő a gyámhatóság megbízásából ment volna ki az anyához, Krisztinához, és az általa nevelt két gyerekhez, aztán három ilyen önkényes látogatás után az anya állítólagos agresszív fellépésére hivatkozva rendőri segítséggel a családsegítő kiemelte a két gyereket (az anya álláspontja szerint ő csak a gyámhatósági felhatalmazás nélkül érkező családsegítő eljárásának jogszerűségét vonta kétségbe). 

Az ideiglenes hatályú elvétel maximális 60 napos határideje régen letelt, határozatot a gyerekek ügyében a mai napig nem hoztak. A Csillagbrigád kisfilmje az esetről:

A nagymama beszámolója a Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvényén:


Kapcsolódó:

Dusnoki gyerekrablás - a rendőrség nem válaszolt az adatigénylésemre, az adatvédelmi hatósághoz fordultam (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése