2016. április 6., szerda

Phil Breedlove-nak sincs kocája - őt is feljelentettem, ezúttal Stuttgartban, háborús propagandáért

Philip Bredlove, a NATO katonai vezetője, az Egyesült Államok Európai Parancsnokságának a vezetője az újabb amerikai páncélos dandár Kelet-Európába telepítését azzal magyarázta, hogy ez válasz az Oroszországi Föderáció agressziójára, szomszédai területeinek megszállására. Mivel ezeket a kijelentéseket alátámasztani, a Donyeck Luganszk, Krím volt ukrajnai megyékben megszervezett hivatalos népszavazások, a szíriai békefenntartó orosz misszió körülményei között, nem tudja, egyértelmű, hogy háborús uszítás bűncselekményének tényállása áll fenn. 



"A Baden Wüttenberg Állami Nyomozóhatóság részére

 Alulírott a következő ügyben kívánok feljelentést tenni az önök intézményénél:

2016 március 30-án számos médiaorgánum közölt híreket a NATO és az USA katonai vezetőinek bizonyos nyilatkozatairól (jelen esetben a The Guardian cikkére hivatkozom).

"Phil Breedlove tábornok, a NATO katonai vezetője bejelentette, hogy a megnövekedett amerikai katonai jelenlét fontos lépés az európai partnerek meggyőzésében, ami az USA elkötelezettségét illeti.
Ez a katonai lépés azt hivatott megmutatni, hogy az USA meg kívánja nyugtatni NATO partnereit és szövetségeseit egy Kelet Európában és máshol is agresszív Oroszország által létrehozott helyzetben. Ez azt jelenti, hogy partnereink sokkal nagyobb képességeket fognak érzékelni, sokkal gyakoribb lesz a páncélos hadosztályok előfordulása, sokkal modernebb fegyverzettel, az országaikban."

Ez a bejelentés egy nappal azután érkezett, hogy Joseff Dunford tábornok, a tengerészgyalogság főnöke Oroszországot, mint a legfőbb biztonsági kihívást nevezte meg, valamint Oroszország megnövekedett  hagyományos és digitális katonai képességeire is hivatkozott.

"Oroszország interkontinentális rakétái, repülőgépei, nukleáris tengeralattjárói, tankjai, légvédelme mind Vladimir Putyin szándékait segítik, hogy szomszédai területeit megszállja, ugyanakkor Oroszország megindította egy nemzedéknyi idő óta első, a határain kívüli katonai akcióját Szíriában. Mindez Oroszország katonai erejét a legnagyobb fenyegetésként jeleníti meg az amerikai érdekekre nézve." - jelentette ki Dunford.

Tekintetbe véve, hogy nincsen semmiféle bizonyíték az Oroszországi Föderáció erőszakos jellegére, és az állam elnöke, Vladimir Putyin úr szándékára, hogy szomszédai területeit elfoglalja, ezek a hamis tényállást közvetítő nyilatkozatok kimerítik a háborús propaganda bűncselekményének tényállását, mivel ezeket a hamis nyilatkozatokat halálos fegyverek Európába történő tömeges áthelyezésének igazolására használják.

Mindezekkel ellentétben, az Oroszországi Föderáció, az ENSZ Biztonsági Tanácsban betöltött állandó tagsági feladatkörével összhangban biztosította a népek önrendelkezési jogára alapuló, törvényes népszavazások megvalósítását a Krímen, Donyeck és Luganszk volt ukrajnai régiók status quojának eldöntésére. Az Oroszországi Föderáció polgárháborús körülmények között garantálta, békefenntartói küldetés során, a törvényesen megválasztott szíriai kormány stabilitását.

Mivel Phil Breedlove, jelen bűncselekmény elkövetője az Egyesült Államok Európai Parancsnokságának is a vezetője, amely intézmény Stuttgartban található, következik, hogy jelen bűncselekmény a A Baden Wüttenberg Állami Nyomozóhatóság hatáskörébe tartozik.

Következésképpen kérem büntetőeljárás megindítását, háborús propaganda bűncselekményének elkövetése tárgyában nevezett Phil Breedlove ellen, foglalkozása Egyesült Államok Európai Parancsnokságának vezetője, NATO főparancsnok, címe Stuttgart. "

Kapcsolódó:
Amerikai páncélos dandár jön Kelet-Európába - de csak azért, hogy megnyugtassanak (kuruc.info) Pentagon to restore Obama's troop cuts in Europe to address Russian aggression (The Guardian)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése