2018. január 17., szerda

A MIÉP a hágai nemzetközi bíróságra vinné a párizsi békediktátumot, Budaházy amnesztiát kap - MIÉP fórum a budapesti Krisztina szállóban

A Magyar Igazság és Élet Pártja 2018 január 13-án szervezett lakossági fórumot a budapesti Krisztina szállóban, amelyen a Korrupcióellenes Liga, a devizások, valamint a Székelyek Világszövetsége is képviseltette magát Gaál István és Csibi Barna által.

A MIÉP nyíltan kiáll a székelység, mint Magyarországon honos népcsoport bejegyzése mellett, amely célkitűzést jómagam ismertettem felszólalásban a fórumon, valamint ebből a célból aláírásgyűjtésre is sor került.

Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese a feltett kérdésre egyértelműen leszögezte, hogy amennyiben a lakosság részéről hitelt kapnak az idei országgyűlési választások során, és kormányra kerülnek, meg fogják támadni a Hágai Nemzetközi Bíróságon a jelenleg érvényben levő jogellenes diktátumot, a párizsi békeszerződést.

Budaházy György és a Hunnia ügy esetében felvetett kérdésre a MIÉP álláspontja, hogy amennyiben kormányra kerülnek, amnesztiában részesítik a politikai üldözötteket.






 Kapcsolódó: MIÉP - A magyar megmaradásért (Facebook)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése