2024. február 16., péntek

Újabb pipa - fűbe harapott a kovidkápó Jakab Ferenc is


Tragikus hirtelenséggel halálozott el a kovidfasiszta Jakab Ferenc ún. "virológus" is, döbbennek meg úgy a baloldali, mint a kormánypárti fősodratú média bértollnokai. 

Jakab Ferenc volt az ún. "koronavírus" akciócsoport vezetője a kamu járvány alatt, a Nemzeti Virológiai Laboratórium vezetője, kedvenc filmje pedig az ócska újvilágrend propagandafilm, a Vírus, adja hírül a fősodor. Száz szónak is egy a vége, antihősünk természetesen többszöroltott volt, és úgy halálozott el tragikus hirtelenséggel, valószínűleg öngyilkos lett.


Jakab Ferenc már a második halott kovidtálib véleményvezér Falus Ferenc után. Öngyilkosságának oka lehetett magánéleti ok is, de reméljük, hogy az oltásfasisztaként elkövetett rémtettek miatti lelkifurdalása kínozta halálra, esetleg az injekciók nyomán a testében fellépő visszafordíthatatlan változások miatt döntött igen helyesen. 

Kapcsolódó: 

Ide egy csíki sört! Az egyik legundorítóbb magyar járványfasiszta, a H1N1 pánik karmestere és a kovid hazugság egyik élharcosa tért meg a sátánhoz (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Ezúttal az elhunyt felvidéki tanárnő, Ladacsi Mónika egyik volt osztálytársa fenyegetett meg, mert a tanárnő halálhírét meg mertem osztani (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése