2024. február 14., szerda

Ezúttal az elhunyt felvidéki tanárnő, Ladacsi Mónika egyik volt osztálytársa fenyegetett meg, mert a tanárnő halálhírét meg mertem osztani


Facebook messzengeren keresett meg egy bizonyos Fazekas Simon, azt fájlalta, hogy megosztottam a felvidéki Csörgő Zsuzsa alapiskola egyik tanárnőjének, Ladacsi Mónikának a halálhírét, amelyet maga az iskola posztolt ki. 

Fazekas Simon azt állítja, hogy sem ők, Mónika volt osztálytársai, sem a család nem tudják egyelőre a halál okát, ezért vegyük le a megosztást a Rejtélyes, oltás utáni elhalálozások és súlyos megbetegedések Facebook csoportból, ellenkező esetben szól a családnak, akik majd megteszik a "megfelelő" lépéseket, mert ugye Fazekas úr szerint azzal, hogy a halálhírt megosztottuk, rémhírterjesztést követtünk el.


A csevegőben közöltem Fazekas úrral, hogy én inkább a megkeresését értékelem fenyegetésnek, mert ugye egy nyilvános, osztható poszt sima, kommentár nélküli megosztása nem igazán merítheti ki az ún. rémhírterjesztés bcs. tényállását, ezért a poszt marad, annál is inkább, mert semmilyen információt nem szolgáltatott Fazekas úr arra vonatkozóan, hogy az elhunyt oltatlan lett volna. 

Az, hogy tanárnő volt, Felvidéken, ahol a kovid terror még súlyosabb formát öltött, mint Magyarországon, valamint az, hogy Fazekas úr szerint a család sem tudja, miért halt meg Mónika, valamint maga a tény, hogy Fazekas megkeresésében ugyan nem bizonyította, hogy Mónika oltatlan lett volna, viszont az oltás utáni elhalálozás lehetőségét képzelgésnek nevezte, csak megerősíti azt a feltételezést, hogy Mónika kovid méreginjekciókat vett fel, majd számunkra ismeretlen okból, de valószínűsíthetően szív és érrendszeri panasszal, trombózissal, infarktussal vagy sztrókkal, tragikus hirtelenséggel elhalálozott. 

Kapcsolódó:

Belénessy Csaba az oltásellenesek szaros bakancsáról posztolt, most feldobta a sajátját (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése