2024. február 2., péntek

A nemzeti konzultáció eredményét telibe köpve szavazta meg a fasisztáknak az 50 milliárd euró támogatást Döbrögi is

Kibújt a szög a zsákból, Orbán Viktor a kazár maffiaállam által elvett látszatjogok esetleges visszaadásának üres ígéretéért megszavazta az Ukrajnának az Európai Unió által nyújtandó vissza nem térítendő újabb 50 milliárd eurós támogatást. 

Tette ezt annak ellenére, hogy a nem sokkal azelőtt a "magyar" kormány által szervezett Nemzeti Konzultáción a résztvevők nagy többsége a Brüsszelből Ukrajna felé folyó pénzcsapok elzárása mellett voksolt, ugyanis a nemzeti konzultáció négy kérdése az ukrán helyzetre, két kérdése pedig kifejezetten az ukránoknak szánt támogatásokra irányult. 





Novák Katalin "magyar" elnökasszony meg nem olyan régen Davosban, a hüllőtalálkozón nyilvánult meg teljesen egyértelműen, szerinte "Oroszország nem győzhet, ez a legfontosabb".

 


Megállapíthatjuk, hogy a mazochista, stockholm szindrómás magyarok által meg és újra és újraválasztott kazár politikai elit megint és ismételten pofánverte a szavazóit. 

Az ukránok természetesen ezt az újonnan megszavazott, az európai polgárok adójából kifizetendő összeget is oroszokat gyilkoló fegyverekre fogják költeni, Európa tovább szegényedik, miközben az ukrajnai kazár elit tovább hízik, az ukránok pedig tovább pusztulnak fizikailag. 

Kapcsolódó:

Orbán Viktor nem vétózott, megszületett az alku Ukrajna ügyében (index.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése