2024. február 3., szombat

EU érett Ukrajna: egy videóban Zelenszkij Toroczkait cigánynak, és a magyar nyelvet cigány nyelvnek nevezi


 Egy, a Tik Tokra felkerült rövid videórészletben a következőket mondja a narkós:

"Ma láttam a tévében, hogy valamilyen magyar cigány a mi Kárpátaljánkról nyávogott, figyelj ide fiacskám, gyere el Kárpátaljára, ott levezetnek neked egy különleges kezelést, mert sürgősen korrekciót kell végezni a te cigány nyelveden. Ugyanez a sors vár a román vámpírokra is, hogyha nem fejezik be a szar hajigálását a ventillátorba."

A rövid videóban egy SBU munkatárs is megszólal, ő Szijjártóékat akarná meghendergetni a padlón:

"Ma Ungvárra érkezett két magyar disznópásztor. Párbeszédet terveznek folytatni Kulebával és Jarmakommal, én konzultáltam Kulebával és a fiúkkal, és ha valaki ledominálja a kicsit (ez a pöttömnyi Kuleba), akkor Jermak meghendergeti a pofájukat a padlón. Mindent kézben tart az elnök úr."


 




@daragoly

♬ eredeti hang - István
(A videó hitelessége nem ellenőrzött, a fősodorban még nem jelent meg. )

Mint ismert, Orbán Viktor "magyar" miniszterelnök nem vétózta meg a fasisztáknak szánt újabb 50 milliárd euró kiutalását az európai, köztük a magyar állampolgárok adójából, így azok zavartalanul folytathatják az oroszok és ukránok legyilkolását a proxi háborújukban, amelyen már eddig is degeszre keresték magukat.

Tény, hogy ezzel Orbán Viktor szemenköpte azokat a naiv magyarokat, akik még mindig hisznek neki és kitöltötték a méregdrága nemzeti konzultációt arról, hogy mégse támogassuk tovább ezt a mészárlást.

Orbán újabb árulását úgy magyarázza az egyre nevetségesebb kormánypárti propaganda, hogy Szijjártó bizonyos kisebbségi jogokat (amelyeket amúgy számos nemzetközi szerződés, valamint a magyar-ukrán alapszerződés is előír, csak persze ezeket Ukrajna le se carja) állítólag kiharcolt a már szinte teljesen kipusztított vagy elkergetett kárpátaljai magyaroknak.  

Erre válaszul a Mi Hazánk Mozgalom Párt elnöke, Toroczkai László előbb egy évértékelő rendezvényen, valamint egy, az ATV-ben megjelent interjú során azzal a kijózanító ténnyel állt elő, hogy fel kell készülnünk egy olyan forgatókönyvre is, amely szerint Ukrajna napjai meg vannak számlálva, a fasiszta nyomorállam hálistennek döglődik és mikor megszűnik, akkor Kárpátalja a nemzetközi jog értelmében megint nem fog tartozni senkihez. 

Éppen ezért elő kell venni az 1991-es kárpátaljai népszavazások eredményét és az alapján maradhat Ukrajnánál a terület, egy széleskörű magyar és ruszin autonómiával, vagy, amennyiben a kárpátaljai lakosság a jelenben úgy dönt, akkor akár arra is fel kell legyen Magyarország készülve, hogy ez az elszakított terület visszatér az anyaországhoz. Mindenképpen a kárpátaljai lakosság legitim döntését hangsúlyozta Toroczkai László. 


Kapcsolódó:

A nemzeti konzultáció eredményét telibe köpve szavazta meg a fasisztáknak az 50 milliárd euró támogatást Döbrögi is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése