2024. február 13., kedd

A székely kormány bemutatásáról szóló dolgozattal jelentkeztem a Magyarok Világkongresszusára


"Szkítákkal a Sötétség ellen" címmel szervezi meg idén a Magyarok XI. Világkongresszusát a Magyarok Világszövetsége, amelyre egy dolgozatkérő levelet küldtek azoktól, akik úgy gondolják, hogy egy dolgozat bemutatásával kívánnak fellépni ezen a konferencián. 

Erre a konferenciára magam is jelentkeztem egy, a székely kormányt bemutató dolgozattal, amelynek kivonatát itt is közlöm:

"Cím: 

Önrendelkezési kiutak - A székely mintaállam, mint az emberiség válasza a sátáni globalista törekvésekre. 

A dolgozat eszméi: Székely készpénz, székely egészségügy, székely oltáspolitika, székely önszerveződés, politikai intézmények. Globalista formációkból való teljes kimaradás, az önrendelkezési jog alapján a saját természeti erőforrások felhasználására alapuló önfenntartásra való berendezkedés. 

Fő téma: A székely kormány, mint székely politikai intézmény - egy valós joggyakorlat bemutatása 

A székely kormány megalakulásának körülményei 

A székely kormány a Kétpói Székely Nemzetgyűlésen jött létre, a nemzetgyűlésen résztvevők kifejezett akaratából. 

Mennyire volt törvényes és jogszerű a Kétpói Székely Nemzetgyűlés, akár a magyar jogrend szempontjából, akár a székelység belső dinamikájának, a székely közvéleménynek és a véleményformálóknak szempontjából, valamint a nemzetközi jog szempontjából? Egyes székely véleményformálók ugyan semmilyen elismeréssel nem adóznak a Kétpói Székely Nemzetgyűlésnek és a Székely Köztársaság Kormánya megalakulásának, de saját maguk az általuk szervezendő nemzetgyűlésen talán éppen hasonló kormányt igyekeznek felállítani, ez mennyiben igazolja magának az elgondolásnak a helyességét? 

Mik lehetnek egy székely kormány feladatai? Székely parlament, székely államforma, Székely Alkotmány, székely szimbólumok, a székely állam el és megismertetése a világgal, székely pénz, székely oktatás, székely történelem, a székelyek helye a világpolitikai porondon. Van-e területe a székely államnak? Miért nem baj, ha nincs területe? Hogyan, kik csatlakozhatnak a székely államhoz? 

Körülbelül ezeket a témákat és témaköröket járnám körbe egy előadással a Szkítákkal a Sötétség ellen című, idén augusztusban szervezendő Magyarok világkongresszusán. "

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése