2024. február 25., vasárnap

Madar Miklós kínai katonai beszivárgást, azaz hazaárulást sejt a kínaiakkal kötött belügyminisztériumi megállapodás mögött

                                       

Egy betelefonálós rádióműsorban Madar Miklós, a debreceni gazda a magyar belügyminisztérium és a kínai közbiztonsági miniszter között kötött megállapodást kínai fegyveres erők hazánkba telepítése ürügyének, a megállapodás aláírását pedig konkrétan hazaárulásnak nevezte. 

Mint ismert, Madar Miklóstól a farmja működtetéséhez szükséges mezőgazdasági területeket sajátított ki Debrecen városa azért, hogy azon a területen a CATL kínai akkumulátorgyár meg tudjon telepedni és a gyárat elkezdhesse felépíteni. Madar Miklós nem örvendett a kisajátításnak, és több akkumulátorgyár-ellenes rendezvényen is felszólalt, egy nyíregyházi rendezvényen valóban figyelmeztetett, hogy az akkumulátorgyárak rejtett kínai hadműveletek. 

Válaszul a hatalom terrorcselekmény előkészítésének gyanújával vádolta meg és hurcolta meg a magyar gazdát.

Sajnos a konok gazda minden segítő kezet ellökött magától, és az egyébként valóban katasztrófális közállapotokért kizárólag az ellenzéki Mi Hazánk Mozgalom Pártot és legfőképpen annak vezetőjét tette meg felelősnek. 

Reményünket fejezzük ki, hogy ezért a legújabb, hazánkat kínai érdekeknek kiszolgáló mesterkedésekért is nem Toroczkai Lászlót és pártját hibáztatja majd a debreceni gazda. 

Kapcsolódó:

Kína védelmi megállapodást kötött Magyarországgal (vg.hu)

Az akkumulátoripart ellenséges hadműveletként kell értelmezni - ez volt a tegnapi nyíregyházi aksialkatrészgyár-ellenes tüntetés üzenete (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése